Reparation af iPhone, iPad, Mac, Samsung & Huawei nær Frederiksberg

Hvis du bor eller arbejder på Frederiksberg og står med en smadret iPhone-skærm, behov for et nyt batteri til din Samsung Galaxy eller har udsat din MacBook for væske, er der ingen grund til bekymring. Hjælpen er nemlig tættere end du tror.

Vores værksted, som ligger tæt på Frederiksberg, er klar til at udføre reparationer på en bred vifte af komponenter i dine Apple, Samsung eller Huawei enheder. Så hvorfor vente? Kom og besøg os i dag!

Ring til os Skriv til os find os
iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung og Huawei reparation i Herlev
iPhone, iPad, Mac, Samsung og Huawei reparation i Frederiksberg

En professionel reparation er kun små 11 km væk

Selvom vores værksted ikke er centralt placeret på Frederiksberg, men derimod i Herlev, er det kun en kort køretur på omkring 11 km fra Frederiksberg. Du skal ikke være i tvivl om, at din iPhone, iPad, Mac, Samsung eller Huawei-enhed vil takke dig.

Vi har mere end 10 års erfaring og har betjent over 10.000 tilfredse kunder igennem årene. Dette giver os en solid forståelse for produkterne, og vi bruger udelukkende originale reservedele, direkte fra producenterne.

Vi kan hjælpe med reparation og support af Apple, Samsung & Huawei

For at se omkostningerne ved den ønskede reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung eller Huawei på vores værksted i Herlev, tæt på Frederiksberg, skal du blot vælge den relevante produktserie nedenfor. Herefter vil du blive præsenteret en komplet liste over alle tilgængelige modeller. Hvis du ikke kan identificere præcis din model, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

iPhone
iPad
Samsung
Huawei
MacBook
iMac

Vi er din garanti for en pålidelig reparation og professionel IT-support nær Frederiksberg.

Hvis dine elektroniske apparater driller, og du søger reparation eller support til dit Apple-udstyr, uanset om det er en iPhone, iPad, MacBook eller iMac, en Samsung Galaxy eller en Huawei smartphone, står vores dygtige og erfarne teknikere altid klar til at byde dig velkommen på vores værksted i Herlev, nær Frederiksberg.

Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med en bred vifte af udfordringer, uanset om din iPhone trænger til en ny skærm, din MacBook behøver et nyt batteri, din iMac ikke vil starte, eller din Samsung Galaxy smartphone kræver et nyt kamera. Vi er parate til at håndtere opgaven, uanset omfanget af skaden.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer den højeste kvalitet og færrest produktfejl. Skulle uventede problemer opstå med den udskiftede del, tilbyder vi altid en 2-års garanti. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med en eventuel defekt reservedel.

De fleste iPhone reparationer kan udføres, mens du venter i vores komfortable lounge, mens reparationer af iPad, MacBook og iMac normalt kan håndteres inden for 24 timer. Når det gælder reparation af din Samsung- eller Huawei-smartphone, kan der være en smule ekstra ventetid, da nogle af reservedelene skal bestilles. Men fortvivl ikke, vi stiller altid en gratis lånetelefon til rådighed, så du kan forblive tilsluttet i mellemtiden.

We care about IT – og vi er 100% danskejet!

Vi er en del af den første generation, der voksede op med smartphones og computere som en integreret del af vores hverdag. Denne dybt forankrede erfaring har vi omsat til vores professionelle virke i over et årti, og vores imponerende succes vidner om vores kompetencer.

Med vores naturlige fascination for smartphones, tablets og computere tilbyder vi reparation og support til iPhone, iPad, MacBook, iMac, Samsung Galaxy og Huawei i Frederiksberg-området.

Hos os er kunden altid vores øverste prioritet, og vores fornemste mål er at yde en fremragende service, der tager højde for vores kunders bedste interesser. Dette betyder, at vi kun anbefaler reparationer, når det giver mening økonomisk og praktisk.

Vores succes bygger udelukkende på tillid og integritet. Vi håndterer ikke kun følsomme data med den største forsigtighed, men vi rådgiver også ærligt om de mest hensigtsmæssige løsninger. Der er ingen fordel ved kostbare og tvivlsomme reparationer.

Kean Kristensen
Direktør & tekniker

Seneste guides og nyheder fra vores blog

Hvorfor kan jeg ikke høre noget i min iPhone?

På ugentlig basis bliver vi mødt af frustrerede iPhone-brugere, som ikke længere kan høre noget...

Læs mere
Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis...

Læs mere
Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller...

Læs mere
Kan skærmen på en Samsung Galaxy udskiftes?

Hvis din Samsung Galaxy smartphone har været udsat for et tab, slag, stød eller en...

Læs mere