iPad Pro 12.9″ 3. generation reparation

iPad Pro 12.9″ 3. generation har uden tvivl en af markedets flotteste tabletskærme. Derfor ville det også være synd, at skulle leve med revner eller et knust glas. Men frygt ej, vi står klar til at hjælpe.

Vi sørger for en hurtig reparation inden for blot 24 timer, bruger kun originale reservedele, og så yder vi naturligvis 2 års garanti. Vi tror på, at dette er grunden til at mere end 10.000 kunder allerede har valgt os.

reparation af iPad Pro 12.9" 3. generation

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Pro 12.9″ 3. generation reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Pro 12.9″ 3. generation

  Den imponerende iPad Pro 12.9″ 3. generation er en enhed, der er designet til at imødekomme behovene hos både studerende, professionelle og almindelige forbrugere.

  Denne tablet leverer kraftfuld ydeevne, en spektakulær skærm og en række imponerende funktioner. Men hvad gør du, hvis din iPad Pro 12.9″ 3. generation har pådraget sig en skade?

  Så giver du den naturligvis i hænderne på vores dygtige teknikere hos Bestrep, som står klar til at reparere din iPad Pro til perfektion.

  Skærm reparation på din iPad Pro 12.9″ 3. generation

  En ødelagt skærm kan drastisk påvirke din oplevelse med din tablet. Hos Bestrep har vores dygtige teknikere den nødvendige ekspertise og viden til at håndtere skærmreparationer på din iPad Pro 12.9″ 3. generation.

  Ved at anvende originale reservedele og avanceret teknologi arbejder vi hen imod at gendanne skærmens klarhed og funktionalitet, så du igen kan nyde en problemfri brugeroplevelse, akkurat som du gjorde, da enheden var ny.

  Vi forstår derudover vigtigheden af en hurtig reparation, og derfor bestræber vi os på at udføre langt de fleste reparationer inden for 24 timer.

  Vores engagerede teknikerteam og vores dedikation til førsteklasses service sikrer, at din enhed kommer tilbage i topform så hurtigt som muligt.

  Overvej en reparation frem for at købe nyt udstyr

  Beslutningen om at reparere eller udskifte din enhed indebærer økonomiske og miljømæssige overvejelser. Ved at vælge reparation hos Bestrep bidrager du til bæredygtighed ved at mindske elektronisk affald og forlænge levetiden for din iPad Pro 12.9″ 3. generation.

  Vi prioriterer bæredygtighed og bruger kun originale reservedele for at sikre kvalitet og holdbarhed i vores reparationer. Lad os blot repetere de største fordele ved at vælge vores service:

  • 2 års garanti på alle reparationer
  • Reparation inden for 24 timer
  • Originale reservedele
  Vi står også til rådighed i forbindelse med support

  Udover at reparere skader og defekter på din iPad Pro 12.9″ 3. generation, er vores erfarne team også klar til at hjælpe med teknisk support, dataoverførsel og besvare generelle spørgsmål.

  Du er velkommen til at besøge vores værksted i vores åbningstider, der strækker sig fra 09.00 – 18.00 på hverdage og 10.00 – 16.00 om lørdagen.

  Vi ser frem til at byde dig og din beskadigede iPad Pro 12.9″ 3. generation velkommen!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi 64GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi 256GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi 512GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi 1TB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi + Cellular 256GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi + Cellular 512GB
  • iPad Pro 12,9″ 3. gen WiFi + Cellular 1TB

  Modelnummer for iPad Pro 12.9″ 3. gen:

  • A1876
  • A1895
  • A1983
  • A2014

  Lanceringsdato:

  • November 2018

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.