Samsung Galaxy A51 5G reparation

Har din Samsung Galaxy A51 5G lidt overlast eller er den bare blevet slidt med tiden? Så lad os hjælpe dig med en professionel reparation. Vi har ikke lavet andet i mere en 10 år, hvorfor vi er det sikre valg.

Når vi udfører en Samsung Galaxy A51 5G reparation, foregår det udelukkende med originale reservedele direkte fra Samsung. Derfor kan vi også uden at tøve give 2 års garanti på alle vores reparationer.

reparation af Samsung Galaxy A51 5G

Priser på Samsung Galaxy A51 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A51 5G reparation

  Samsung Galaxy A51 5G er en af ​​Samsungs første mobiltelefoner, der er kompatibel med 5G-netværket.

  Denne model blev lanceret i Danmark i 2020 og giver dig adgang til den lynhurtige 5G-forbindelse, der kan levere hastigheder på op til 1.000 Mbit/s, så længe netværket er tilgængeligt i dit område, og du har det rette abonnement.

  Selvom Samsung A51 5G adskiller sig fra 4G-modellen på mange måder, har den stadig fire kameraer og en imponerende 6,5-tommers Infinity-O Super AMOLED-skærm.

  Har din Galaxy A51 5G brug for reparation?

  Få en professionel reparation på under 60 minutter. Hos Bestrep kan du hurtigt få din smartphone tilbage i næsten samme stand som ny.

  Vores dygtige teknikere har omfattende erfaring med reparation og udskiftning af komponenter i de fleste Samsung-modeller, herunder også A-serien. Det betyder, at vi har formået at reducere den gennemsnitlige reparationstid til under 60 minutter.

  Dog kan reparationstiden variere afhængigt af skadens omfang og lagerstatus på den eller de pågældende reservedele. Det er generelt nemmere at udskifte frontglasset på din mobil end at håndtere en omfattende vandskade.

  Originale reservedele skabt til din Samsung Galaxy A51 5G

  Hos Bestrep har vi valgt kun at bruge originale reservedele. Dette betyder, at reservedelene kommer direkte fra Samsung og er produceret specifikt til din Samsung Galaxy A51 5G.

  Vores mål er at give dig den bedste service. Derfor står vi også altid til rådighed for spørgsmål om vores reparationer. Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted uden forudgående aftale.

  Vores værksted ligger placeret i Herlev, tæt på byer som Farum, Værløse, Rødovre, Glostrup, Lyngby og Bagsværd. Hjælpen er altså nær, uanset hvor du befinder dig i dette område.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A51 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A51 5G:

  • SM-A516B

  Lanceringsdato:

  • 29. april 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.