Samsung Galaxy S22 reparation

Har din Samsung Galaxy S22 haft en hård medfart? Så trænger den måske til en reparation. Men frygt ej, vi er her for at komme dig til undsætning. Vi får din Galaxy S22 tilbage i topform på rekordtid.

Med mere end 10 års erfaring i branchen og brugen af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti på alle reparationer. Slå vejen forbi vores værksted allerede i dag.

reparation af Samsung Galaxy S22

Priser på Samsung Galaxy S22 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S22 reparation

  Hos Bestrep er vi specialister i at udføre reparationer på alle former for skader på Samsung Galaxy S22. Uanset om du har problemer med skærmen, batteriet eller andre dele af telefonen, står vi klar til at hjælpe dig.

  Hvis den specifikke reparation, du har brug for, ikke fremgår af vores prisliste ovenfor, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

  Hvis du ejer en anden Samsung-enhed, kan klikke her for at komme til oversigten over alle de Samsung-modeller vi tilbyder reparation af.

  2 års garanti på alle reparationer

  Når du vælger at overlade reparationen af din Samsung Galaxy S22 til os, kan du være tryg ved, at vi benytter originale reservedele og altid kvitterer med 2 års garanti på vores reparationer.

  Vi prioriterer din telefons kvalitet og funktionalitet, og vores erfarne teknikere sikrer, at reparationen udføres med omhu og professionalisme.

  Reparation af din Samsung Galaxy S22 med respekt

  Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vores teknikere er uddannede til at udføre reparationer. Vores værksted er ESD-godkendt, hvilket sikrer, at din telefon håndteres sikkert under hele reparationen.

  Du skal altså ikke være i tvivl om, at du her får den bedste service til de bedste priser. Vores ekspertise i reparation af Samsung Galaxy S22 gør os altså til det ideelle valg.

  Ved at lade os om reparationen af din Galaxy S22 kan du være med til at reducere produktionen af nye telefoner og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

  Har du spørgsmål til en reparation, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 00 10 eller via kontaktformularen, som du finder længere oppe. Vi ser frem til at hjælpe dig med reparationen af din Samsung Galaxy S22.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S22 128GB
  • Samsung Galaxy S22 256GB

  Modelnummer for Galaxy S22:

  • SM-S901B

  Lanceringsdato:

  • 25. februar 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.