Samsung Galaxy A33 5G reparation

En reparation af sin smartphone er næsten uundgåelig for de fleste. Nogle gange kan årsagen være selvforskyldt, mens det andre gange blot er resultatet af almindelige slidtage.

Uanset om din Samsung Galaxy A33 5G har brug for en ny skærm, nyt batteri, kamera eller ladestik, står vi klar til at hjælpe dig med en reparation. Vi glæder os til at se dig på vores værksted!

reparation af Samsung Galaxy A33 5G

Priser på Samsung Galaxy A33 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A33 5G reparation

  Vi tilbyder reparation af alle tænkelige skader på din Samsung Galaxy A33 5G. Uanset om din skærm er revnet, dit batteri er slidt, eller din enhed ikke længere kan oplade, er vi her for at hjælpe.

  Hvis den specifikke reparation, du har behov for, ikke er at finde i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Et Samsung-værksted du kan stole på

  Når du søger et seriøst værksted til reparation af din Samsung Galaxy A33, er Bestrep det ideelle valg. Vi prioriterer bæredygtighed, hvorfor vi altid bruger 100% originale reservedele til vores reparationer.

  På den måde kan du være sikker på, at din telefon vil have optimal ydeevne og holdbarhed i mange år fremover. Ved at vælge en reparation frem for at købe en ny enhed, er du samtidig med til at skåne miljøet så meget som muligt.

  Stort kendskab til Samsung Galaxy reparationer

  Med over 10 års erfaring i branchen har vi opnået et dybdegående kendskab til reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vores ESD-sikrede værksted sikrer, at din telefon bliver behandlet professionelt og med den nødvendige omhu, den fortjener.

  Hos Bestrep giver vi altid 2 års garanti på vores reparationer. Uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer, kan du være tryg ved at lægge din enhed i vores hænder.

  Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores reparationer eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70220010 eller via e-mail på info@bestrep.dk.

  Du er også altid velkommen på vores værksted i Herlev, tæt på København, Glostrup, Farum og Roskilde uden tidsbestilling. Du kan også bestille tid på vores hjemmeside, hvis det passer bedre ind i din hverdag eller hvis du vil undgå ventetid.

  Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig med at få repareret din Samsung Galaxy A33.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A33 5G 128GB
  • Samsung Galaxy A33 5G 256GB

  Modelnummer for Galaxy A13 5G:

  • SM-A336B

  Lanceringsdato:

  • 20. april 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.