iPad Pro 11″ 4. generation reparation

Din iPad Pro 11″ 4. generation skal naturligvis ikke have revner i skærmen, hvorfor vi er sat i verden for at hjælpe dig med en reparation af allerhøjeste kvalitet.

Vi har i mere end 10 år beskæftiget os med reparation og support af Apples produkter, hvorfor du ligesom mere end 10.000 andre kunder, trygt kan overlade din iPad til vores dygtige teknikere.

Reparation af iPad Pro 11" 4. generation

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Pro 11″ 4. generation reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Pro 11″ 4. generation

  iPad Pro 11″ 4. generation er endnu en tilføjelse til Apples imponerende lineup af kraftfulde og alsidige tabletcomputere. Med dens topmoderne funktioner og imponerende specifikationer har denne tablet en bred appel til både studerende, professionelle og almindelige brugere.

  Med lanceringen af iPad Pro 11″ 4. generation fortsætter Apple sin tradition med at levere innovative enheder til markedet. Denne tablet er udstyret med en imponerende skærm og processor og et batteri med lang levetid.

  Specifikationerne omfatter:

  • Skærm: Den 11″ Liquid Retina XDR Display på denne iPad Pro har en opløsning på 2388 x 1668 pixels og en lysstyrke på 1600 nits. Dette giver en skarp og farverig visuel oplevelse, der er perfekt til alt fra kreativt arbejde til underholdning.
  • Processor: iPad Pro 11″ 4. generation drives af det kraftfulde M2-chipsæt, der sikrer hurtig ydeevne og smidig multitasking.
  • RAM og Opbevaring: Du kan vælge mellem 8 GB eller 16 GB RAM, afhængigt af dine behov. Lagringskapaciteten spænder fra 128 GB til imponerende 2 TB, så du har masser af plads til dine filer, apps og projekter.
  • Kameraer: Denne iPad har et 12 MP bagkamera, et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 12 MP frontkamera. Disse kameraer giver dig mulighed for at tage skarpe og detaljerede billeder og deltage i krystalklare videoopkald.
  • Batterilevetid: Batteriet i iPad Pro 11″ 4. generation holder i op til 10 timer, hvilket betyder, at du kan arbejde, studere eller underholde dig selv hele dagen uden bekymringer om opladning.

  Skærm Reparation på din iPad Pro 11″ 4. generation

  En beskadiget skærm kan hurtigt ødelægge din tabletoplevelse. Men frygt ej, vores erfarne teknikere hos Bestrep er klar til at håndtere skærmreparationer på din iPad Pro 11″ 4. generation.

  Vi bruger originale reservedele og avanceret teknologi for at sikre, at din skærm genvinder sin klarhed og funktionalitet.

  Vi forstår vigtigheden af hurtige reparationer, så vi sikrer naturligvis, at din iPad Pro 11″ 4. generation reparation vil blive udført inden for 24 timer.

  Vores dedikerede team arbejder altså målrettet for at sikre, at du får din enhed tilbage så hurtigt som muligt.

  Tag ansvar for miljøet og vælg en reparation

  Når du står over for beslutningen om at reparere eller erstatte din enhed, er der både økonomiske og miljømæssige overvejelser at tage i betragtning.

  Ved at vælge en reparation hos Bestrep støtter du bæredygtighed ved at reducere elektronisk affald og forlænge levetiden for din iPad Pro 11″ 4. generation.

  Vi er dedikerede til bæredygtighed og bruger kun originale reservedele for at sikre kvalitet og holdbarhed i vores reparationer. Med vores 2-års garanti, reparation inden for 24 timer og brug af originale reservedele er du sikret en pålidelig løsning hos os.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig med din iPad Pro 11″

  Udover reparation af forskellige skader og defekter på din iPad Pro 11″ 4. generation, kan vores erfarne team også hjælpe med teknisk support, dataoverførsel og generelle spørgsmål.

  Du er velkommen til at besøge vores værksted i vores åbningstiden, der strækker sig fra 09.00 – 18.00 på hverdage og 10.00 – 16.00 om lørdagen. Vi ser frem til at hjælpe dig med din defekte iPad Pro 11″ 4. generation!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi 128GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi 256GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi 512GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi 1TB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi 2TB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi + Cellular 128GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi + Cellular 256GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi + Cellular 512GB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi + Cellular 1TB
  • iPad Pro 11″ 4. gen WiFi + Cellular 2TB

  Modelnummer for iPad Pro 11″ 4. gen:

  • A2759
  • A2435
  • A2761
  • A2762

  Lanceringsdato:

  • 26. oktober 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.