Huawei P30 Pro reparation

Har din Huawei P30 Pro brug for en reparation? Uanset om det er batteriproblemer, en beskadiget skærm eller en anden form for skade, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig.

Vores erfarne teknikere har en omfattende ekspertise inden for Huawei-mobiltelefoner og kan typisk udbedre fejlen inden for 60 minutter. Så du kan trygt indlevere din Huawei P30 Pro hos os.

reparation af Huawei P30 Pro

Priser på Huawei P30 Pro reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P30 Pro reparation

  Telefoner fra Huawei, herunder Huawei P30 Pro, er blevet yderst populære i Danmark. Når du indleverer din ødelagte telefon hos os, har vi derfor højst sandsynligt set skaden eller fejlen før.

  Vores veluddannede teknikere har et omfattende kendskab og viden inden for reparation af mobiltelefoner, inklusive din Huawei P30 Pro.

  Originale reservedele i din Huawei P30 Pro reparation

  Hos Bestrep bruger vi udelukkende originale reservedele i alle vores reparationer. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan en reparation vil påvirke din telefons ydeevne. Efter reparationen vil den føles som spritny.

  Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer. Så hvis du oplever, at der skulle opstå fejl ved den udskiftede reservedel, fikser vi det igen uden beregning.

  God kundeservice er også en hjørnesten i vores forretning. Vi står derfor altid klar til at besvare dine spørgsmål og gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får en positiv oplevelse, selvom din telefon er gået i stykker.

  Vil du vide mere om reparation af din Huawei P30 Pro?

  Har du spørgsmål vedrørende reparationen af din Huawei P30 Pro? Hvis du gerne vil vide mere om reparationen eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling.

  Du er også mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 70220010 i vores åbningstider, som er alle hverdage mellem 09:00-18:00 og lørdag mellem 10:00-16:00.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte Huawei P30 Pro på vores værksted.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P30 Pro 128GB
  • Huawei P30 Pro 256GB
  • Huawei P30 Pro 512GB

  Modelnummer for Huawei P30 Pro:

  • VOG-L09
  • VOG-L29

  Lanceringsdato:

  • 26. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.