Huawei P40 reparation

Har din Huawei P40 brug for reparation? Hos Bestrep udfører vi hurtige og pålidelige reparationer af din mobil, uanset om den har været udsat for en vandskade, har en ødelagt skærm eller andre problemer.

Vores erfarne og dygtige teknikere står klar til at hjælpe dig gennem reparationen af din Huawei P40. Hvis vi skulle få brug for længere tid til at reparere din P40, tilbyder vi dig gerne en gratis lånetelefon.

reparation af Huawei P40

Priser på Huawei P40 reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P40 reparation

  Huawei er et fremragende eksempel på, at en rimelig pris ikke nødvendigvis betyder dårligere kvalitet. Som en af de største producenter af smartphones er Huawei særligt kendt for deres velfungerende kameraer og lækre designs.

  Uheld kan dog ske, og din mobil kan gå i stykker. Men fortvivl ikke, for vi hos Bestrep har stor erfaring med Huawei-modeller, herunder Huawei P40. Uanset hvilken fejl eller skade, der plager din Huawei P40, har vi højst sandsynligt set det før og er klar til at hjælpe.

  Overlad din Huawei P40 til kvalificerede teknikere

  Bestrep har et professionelt team af kvalificerede teknikere, der er eksperter i at reparere mobiltelefoner. Vi anvender udelukkende originale reservedele, så din mobil vil føles som ny, når du får den tilbage.

  Vi udfører alle typer reparationer, og hvis der inden for 2 år skulle opstår fejl ved den udskiftede reservedel, så reparerer vi mobilen igen – helt gratis.

  God kundeservice og hurtig reparation

  Vi hos Bestrep stræber efter at yde den bedst mulige kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70220010 i hverdagene mellem kl. 09:00-18:00 og lørdag mellem kl. 10:00-16:00.

  Du kan også besøge vores værksted i Københavnsområdet, hvor vi altid står klar til at hjælpe med en reparation af din Huawei P40 – helt uden tidsbestilling.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med din Huawei P40.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P40 128GB
  • Huawei P40 256GB

  Modelnummer for Huawei P40:

  • ANA-NX9
  • ANA-LX4

  Lanceringsdato:

  • 7. april 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.