Samsung Galaxy A23 5G reparation

Samsung Galaxy A23 5G er et glimrende eksempel på en smartphone med enestående præstationer, men som ikke koster en formue. Dog er den ikke beskyttet imod reparationer, hvorfor vi står klar til at hjælpe.

I mere end 10 år har vi repareret smartphones, hvor en reparation af din Samsung Galaxy A23 5G heller ikke er noget problem. Vi bruger kun originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Samsung Galaxy A23 5G

Priser på Samsung Galaxy A23 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A23 5G reparation

  Uanset om din skærm er smadret, batteriet er færdigt, eller enheden ikke længere lader op, kan du stole på os til at udføre en professionel reparation af din Samsung Galaxy A23 5G.

  Hvis du ikke finder den specifikke reparation du søger i vores prisliste ovenfor, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Reparation af de mest populære Samsung-modeller

  Udover Samsung Galaxy A23 5G kan vi også reparere mange andre populære Samsung Galaxy-modeller. Se vores fulde oversigt over de Samsung-telefoner, vi tilbyder reparationer af, ved at klikke her.

  Vi sætter en ære i at tilbyde miljøvenlige løsninger, og derfor udfører vi reparationer med originale reservedele direkte fra Samsung.

  Ved at vælge en reparation i stedet for at købe en ny enhed kan du bidrage til at reducere elektronisk affald og forlænge levetiden på din Samsung Galaxy A23 5G.

  Vi håber, at du vil være lige så engageret som os, i at beskytte miljøet, og derfor vælge en reparation frem for at købe nyt.

  Et af Danmarks mest erfarne værksteder for Samsung

  Med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi et dybdegående kendskab til reparation af Samsung Galaxy-telefonerne. Vores værksted er ligeledes ESD-sikret, hvilket betyder, at din telefon altid bliver behandlet professionelt og med den største omhu.

  Vi kan stå 100% inden for kvaliteten af vores reparationer og yder altid 2 års garanti på alle reparationer. Vores teknikere er veluddannede og har ekspertisen til at håndtere enhver reparation med nøjagtighed og præcision.

  Vi håber du vil være lige så engageret som os i at beskytte miljøet, og vi derfor vælge en reparation frem for at købe nyt.

  Du skal være mere end velkommen til at besøge os uden tidsbestilling. Eller hvis det passer dig bedre, kan du også nemt bestille din reparation gennem formularen længere oppe.

  Uanset hvilken løsning du går med, er vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at reparere din Samsung Galaxy A23 5G eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte smartphone på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A23 5G 64GB
  • Samsung Galaxy A23 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A23 5G:

  • SM-A236B

  Lanceringsdato:

  • 2. september 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.