Samsung Galaxy S10E reparation

Samsung Galaxy S10E blev lanceret i 2019 som Samsungs første budgetvenlige smartphone, der tilbød en billigere, men også mindre kraftfuld, alternativ til deres to andre nye modeller.

Vi tilbyder også en budgetvenlig reparation af din Samsung Galaxy S10E. Du finder vores prisliste længere nede. Vi bruger naturligvis originale reservedele og yder 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy S10e

Priser på Samsung Galaxy S10E reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S10E reparation

  Samsung Galaxy S10E er den mest prisvenlige model i Samsungs Galaxy S10-serien, men det betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten.

  Designmæssigt matcher den fuldt ud sine storebrødre, mens forskellene i intern ydeevne er tydelige, men ikke ødelæggende for brugeroplevelsen.

  For eksempel har S10E kun 6 GB RAM sammenlignet med S10’s 8 GB, og fingeraftryksscanneren er ikke indlejret i skærmen som i de andre modeller. Til gengæld tilbyder den mere lagerplads end sine forgængere og har en skærm, der fylder en større del af forsiden end tidligere set.

  En mere budgetvenlig Samsung Galaxy S10

  Der er dog ingen tvivl om, at Samsung Galaxy S10E appellerer til kunderne med sin pris. Ved lanceringen kostede den for eksempel 1500 kroner mindre end standardmodellen S10, hvilket gør den til et attraktivt alternativ for dem, der ikke har behov for den ultimative ydeevne fra sin smartphone.

  Hos Bestrep lever vi op til de lave priser ved at tilbyde overkommelige reparationer af din Samsung Galaxy S10E.

  Kig forbi til en Samsung Galaxy S10E reparation

  Du kan nemt bestille en reparation af din smartphone her på vores hjemmeside, eller skrive til os hvis du har spørgsmål.

  Du er også velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling, hvor vores teknikere som regel kan modtage din telefon med det samme.

  Vores mål er at levere en professionel reparation og hurtig service til konkurrencedygtige priser, så du kan få din Samsung Galaxy S10E tilbage i fuld funktion uden at sprænge budgettet.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S10E 128GB
  • Samsung Galaxy S10E 256GB

  Modelnummer for Galaxy S10E:

  • SM-G970F

  Lanceringsdato:

  • 8. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.