Samsung Galaxy A70 reparation

Selvom det oftest er en sur og kedelig oplevelse at ødelægge sin Samsung Galaxy A70, så sker det oftest ikke med vilje. Vi får hurtigt smilet tilbage på dine læber med en hurtig og effektiv reparation.

Vi har skruet i smartphones – herunder Samsung Galaxy – i mere end 10 år, hvorfor vi kender vores vej omkring de fleste skader. Du kan derfor roligt overlade din Samsung Galaxy A70 til vores dygtige teknikere.

reparation af Samsung Galaxy A70

Priser på Samsung Galaxy A70 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A70 reparation

  Med sin imponerende 6,7-tommer skærm og en vægt på 183 gram er Samsung Galaxy A70 en kraftfuld enhed. Hos Bestrep ved vi af erfaring, at de store smartphones ofte er mere sårbare over for tab og skader.

  Men hvis uheldet er ude, er vores certificerede og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig med et skærmskift, nyt kamera og alle andre reparationer, naturligvis.

  Vi benytter kun 100% originale reservedele af højeste kvalitet. Du kan altid besøge os uden forudgående aftale, og vi reparerer i flere tilfælde din Samsung Galaxy A70 på under 60 minutter.

  Trænger dit Samsung Galaxy A70 batteri til udskiftning?

  En smartphone af denne størrelse kræver et stort batteri, og med 4.500 mAh er Samsung Galaxy A70 godt rustet til at levere strøm til sin 6,7-tommer skærm i mange timer ved normalt brug.

  Hvis du oplever, at batteriet hurtigt bliver afladet, kan en batteriskift muligvis være løsningen. Vi klarer batteriskiftet på stedet inden for 60 minutter, og du behøver bare at besøge vores værksted i Herlev, tæt på byer som Farum, Værløse, Måløv, Lyngby og Rødovre.

  Batteriet kan oplades fra 0-100% på cirka halvanden time, men hvis din Galaxy A70 afviger meget fra dette eller har andre problemer med opladningen, kan det være, at ladeporten er beskadiget. Denne kan vi naturligvis også udskifte for dig.

  Vi glæder os til at se dig og din Samsung Galaxy A70 reparation på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A70 128GB

  Modelnummer for Galaxy A70:

  • SM-A705F

  Lanceringsdato:

  • 1. maj 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.