Samsung Galaxy A20s reparation

Har din Samsung Galaxy A20s brug for en reparation? Så er du landet det helt rette sted. Vi har haft flere Samsung reparationer i hænderne end de fleste, hvorfor du trygt kan overlade din enhed til os.

Når vi reparerer din Samsung Galaxy A20s, er det naturligvis med originale reservedele, leveret direkte fra Samsung. Dette sikrer dig den bedste brugeroplevelse, uden forringelse af kvaliteten.

reparation af Samsung Galaxy A20s

Priser på Samsung Galaxy A20s reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A20s reparation

  I efteråret 2019 blev Samsung Galaxy A20s introduceret på det danske marked som en del af Samsungs 5. generation, sammen med A20e.

  Formålet med A-serien var at tilbyde en prisvenlig model, der stadig havde de funktioner, som moderne smartphone-brugere forventer.

  Galaxy A20s minder meget om A20e, men i stedet for en Samsung Exynos 7 Octa-processor er den udstyret med en Snapdragon 450-processor. Denne processor er hurtigere, hvilket ikke kun forbedrer ydeevnen, men også batterilevetiden.

  Har du tabt og ødelagt skærmen på din Galaxy A20s?

  Samsung Galaxy-mobiler er nærmest synonyme med Android-enheder og er derfor blandt de mest populære smartphones i Danmark.

  Jo mere populær en enhed er, desto flere reparationer vil der også være behov for. Hos Bestrep har vi derfor opnået stor erfaring med Samsungs Galaxy-mobiler, herunder Samsung Galaxy A20s.

  Vi er specialiserede i hurtig og præcis fejlsøgning, sådeles du uden unødig ventetid kan få din smartphone tilbage i topform.

  Vi har udskiftet hundredvis af skærme, batterier og andre komponenter. Når du får din Samsung tilbage fra os, vil den være næsten som ny. Dette er ikke kun godt for levetiden af din mobil, men også for miljøet.

  Kig forbi med din defekte Samsung Galaxy A20s allerede i dag

  Er du i tvivl om, hvor problemet ligger? Så læg vejen forbi vores værksted i Herlev, tæt på byer som Farum, Rødovre, Glostrup, København og Lyngby.

  Vi sikrer, at din Galaxy A20s får den nøjagtige reparation, den har brug for. Vi yder samtidig 2 års garanti på alle vores reparationer og bruger udelukkende originale reservedele.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A20s 32GB
  • Samsung Galaxy A20s 64GB

  Modelnummer for Galaxy A20s:

  • SM-A207F

  Lanceringsdato:

  • 5. oktober 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.