Samsung Galaxy S10 Plus reparation

Siden lanceringen i 2019 har vi tilbudt reparation af Samsung S10 Plus. Så har du en smadret skærm, brug for nyt batteri eller måske udskiftning af opladerstikket, så kig endelig forbi.

Vi har mere end 10 års erfaring med reparation af Samsung, vi bruger udelukkende originale reservedele og yder 2 års garanti på alle vores reparationer. Med andre ord, tager vi vores arbejde seriøst!

reparation af Samsung Galaxy S10 Plus

Priser på Samsung Galaxy S10 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S10 Plus reparation

  Samsung Galaxy S10 Plus er flagskibet blandt generationens smartphones og samtidig den mest eksklusive. Med forbedringer i forhold til den basale Galaxy S10-model, herunder et forbedret frontkamera, en større skærm og et betydeligt bedre batteri, leverer den en imponerende brugeroplevelse.

  Sammenlignet med den tidligere Galaxy S9 Plus er forbedringerne endnu mere markante. Den byder på et betydeligt stærkere kamera, mere lagerplads og øget RAM-kapacitet. Derudover har telefonens design også fået en opdatering.

  En bemærkelsesværdig ændring er, at fingeraftryksscanneren er fjernet fra bagsiden af telefonen. Dog betyder det ikke, at du ikke længere kan låse op med fingeraftryk. Scanneren er nu indbygget i skærmen, hvilket betyder, at du blot skal røre skærmen for at få adgang til din smartphone.

  Galaxy S10 Plus introducerede også “reverse wireless charging” til Galaxy-serien. Dette betyder, at du nu kan oplade dine venners telefoner trådløst ved hjælp af din egen telefon.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  Med de mange nye funktioner kan der opstå nye former for skader. Heldigvis har vores teknikere stor erfaring med Samsung Galaxy-telefoner, herunder Galaxy S10 Plus, og vi er klar til at reparere din enhed, uanset hvilke skader den måtte have.

  Vi tilbyder udskiftning af de fleste komponenter og foretager en grundig diagnose af din telefon, hvis du er usikker på omfanget af skaden.

  Vi glæder os til at se din Galaxy S10 Plus på vores værksted

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores formular længere oppe, hvor du også kan bestille en tid til din reparation.

  Du kan også besøge vores værksted uden tidsbestilling, hvor vores teknikere står klar til at modtage dig og din beskadigede Galaxy S10 Plus.

  Vores mål er at levere en ordentlig reparation med respekt for producentens standarder og en hurtig service, så du kan få din Samsung Galaxy S10 Plus tilbage i fuld funktion.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S10 Plus 128GB
  • Samsung Galaxy S10 Plus 512GB
  • Samsung Galaxy S10 Plus 1TB

  Modelnummer for Galaxy S10 Plus:

  • SM-G975F

  Lanceringsdato:

  • 8. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.