Samsung Galaxy A41 reparation

Er du træt af at kigge på en smadret skærm eller at være lænket til en oplader? Så lad os klare en professionel reparation af din Samsung Galaxy A41 med originale reservedele til en god pris.

På alle reparationer yder vi 2 års garanti, som din tryghed for en pålidelig reparation. Med mere end 10 års erfaring, kan du trygt overlade din Samsung Galaxy A41 til os med ro i sindet.

reparation af Samsung Galaxy A41

Priser på Samsung Galaxy A41 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A41 reparation

  Samsung A41 blev lanceret i maj 2020 som en del af deres budgetvenlige A-serie. Modellen imponerer dog stadig med sin 6,1-tommers Infinity U-skærm med Super AMOLED-teknologi, et triple-kamera med op til 48 MP opløsning og et hurtigopladende batteri på 3.500 mAh.

  På grund af batteriets relativt lille størrelse i forhold til andre modeller i A-serien, kan der dog opstå behov for en batteriudskiftning.

  Vil du overlade din Samsung Galaxy A41 reparation til erfarne teknikere? Så er du kommet til det rette sted. Vi har omfattende kendskab til modellen og mange års erfaring med at udføre reparationer på denne enhed.

  Vi klarer de fleste reparationer af Samsung Galaxy A41

  Bestrep er det ideelle sted at få repareret din Samsung Galaxy A41, hvis den er blevet beskadiget. Vi tilbyder holdbare reparationer udført af vores kompetente teknikere og anvender kun originale reservedele.

  Vi går aldrig på kompromis med vores service, der altid er i topklasse. Som kunde er du og din Samsung Galaxy A41 i centrum. Vi sætter kvalitet og god service i højsædet og tilbyder konkurrencedygtige priser samt 2 års garanti.

  Ny skærm eller nyt batteri til din Samsung Galaxy A41?

  Den 6,1-tommers skærm på Samsung Galaxy A41 kan desværre blive beskadiget, hvis telefonen udsættes for stød eller slag. Typiske skærmskader opstår, når telefonen tabes på gulvet, men de kan også opstå af andre årsager.

  Selvom vi ikke kan spole tiden tilbage og forhindre, at telefonen falder ud af din hånd, kan vi hjælpe dig med at rette op på skaden hurtigt. Vi tilbyder professionel skærmreparation, der bringer din telefon tilbage i god stand.

  Batteriet i en Samsung Galaxy A41 kan blive svagt og miste kapacitet efter længere tids brug. Du behøver dog ikke smide telefonen ud bare på grund af et sløvt batteri.

  Batteriet kan udskiftes ligesom de øvrige komponenter, hvis det er beskadiget eller ikke fungerer optimalt. Vi udfører om nødvendig batterireparationen, så du igen kan nyde en lang batterilevetid.

  Besøg vores værksted placeret i hjertet af hovedstadsområdet

  Hvis du leder efter et pålideligt sted til reparation af din Samsung Galaxy A41, behøver du ikke lede længere. Hos Bestrep er vi godt placeret i forhold til at dække det meste af hovedstadsområdet.

  Vores værksted ligger i Herlev, tæt på byer som Farum, Ballerup, Værløse, Lyngby, Gentofte, Rødovre og Glostrup. Læg endelig vejen forbi – vi står altid klar til at tage os godt af din Samsung Galaxy A41.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A41 64GB

  Modelnummer for Galaxy A41:

  • SM-A415F

  Lanceringsdato:

  • 22. maj 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.