MacBook Pro 13″ M2 reparation

Selvfølgelig skal du ikke lade skader eller fejl begrænse dig i brugen af in MacBook Pro 13″ M2. Lad derfor os hjælpe dig med en professionel reparation, hvor vi ikke går på kompromis med Apples standarder.

I alle vores reparationer bruger vi naturligvis originale reservedele, ligesom der ydes 2 års garanti på alt vi laver. Dette er din sikkerhed for en ordentlig reparation af din MacBook Pro 13″ M2.

reparation af MacBook Pro 13" M2

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Pro 13″ M2 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook Pro 13″ M2

  Den nye MacBook Pro 13″ M2 fra Apple byder på imponerende opdateringer, der gør den til et endnu mere attraktivt valg for MacBook-brugere.

  Den er udstyret med den banebrydende Apple M2-chip, der har en kraftfuld 8-core CPU i næste generation, hvilket sikrer både høj hastighed og energieffektivitet.

  Skærmoplevelsen er også forbedret med True Tone-teknologi, en lysstyrke på 500 nits og P3-farver, der leverer imponerende billedkvalitet. MacBook Pro 13″ M2 leveres med 8 GB RAM, men kan konfigureres med op til 24 GB.

  Med et 58,2 Wh litium-polymerbatteri kan du forvente op til 20 timers afspilning af film på din MacBook Pro 13″ M2.

  Hvis du oplever, at batteriets levetid ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt få det udskiftet på vores værksted. Vi foretager naturligvis reparationen efter alle kunstens regler og i overensstemmelse med Apples strenge krav.

  Har din MacBook Pro 13″ M2 brug for en skærmreparation?

  MacBook Pro 13″ M2 er udstyret med en imponerende 13,3″ Retina-skærm med IPS-teknologi og LED-baggrundsbelysning.

  Hvis din MacBook lider af en skærmskade, kan vi også nemt sørge for en udskiftning af denne. Vores erfarne teknikere kan udføre skærmreparationer på helt ned til en time.

  Vi gør det enkelt og hurtigt for dig at få din MacBook Pro 13″ M2 repareret. Du behøver ikke engang at bestille tid på forhånd. Besøg blot vores værksted, og vi går straks i gang med reparationen.

  Ved at vælge reparation i stedet for at købe en ny computer træffer du samtidig en miljøvenlig beslutning, da reparation kræver langt færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bidrage til at reducere brug-og-smid-væk-kulturen ved at få repareret din MacBook Pro 13″ M2 hos Bestrep.

  Vi er specialiserede i en bred vifte af reparationer, som din MacBook Pro 13″ M2 eventuelt kan have brug for. Hvis din MacBook Pro 13″ M2 er blevet langsommere eller oplever problemer som en sort skærm, er det værd at overveje en reparation.

  Uanset problemets karakter er vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring klar til at løse udfordringen og få din MacBook tilbage i optimal stand.

  Har du brug for at blive klogere på din MacBook Pro 13″ M2?

  Har du brug for hjælp til at installere software, konfigurere e-mails, geninstallere MacOS eller ønsker du at optimere brugen af cloud-løsninger? Vi er her for at assistere dig.

  Vores supporttjenester tilbydes til rimelige timepriser, der ikke kun besvarer dine aktuelle spørgsmål, men også forbereder dig til at håndtere fremtidige udfordringer. Vi vægter det højt, at vores support tilfører dig som kunde merværdi.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi ser frem til at byde både dig og din MacBook Pro 13″ M2 velkommen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook Pro 13” M2 – 8 CPU / 10 GPU (2022)

  Identificer MacBook Pro 13″ M2:

  Modelnummer: A2338

  Model ID: Mac14,7

  Varenummer:
  MNEH3xx/A, MNEJ3xx/A, MNEP3xx/A, MNEQ3xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.