MacBook Pro 16″ M2 reparation

2023 var året hvor Apple løftede sløret for den hidtil vildeste MacBook nogensinde, i form af MacBook Pro 16″ M2. Med så højtydende en laptop, er det naturligvis også vigtigt, at den altid spiller 100%.

Har du problemer med din MacBook Pro 16″ M2 eller er den gået i stykker, kan vi være dig behjælpelig med en reparation. Dette klarer vi med originale reservedele og 2 års garanti.

reparation af MacBook Pro 16" M2

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Pro 16″ M2 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook Pro 16″ M2

  MacBook Pro 16″ M2 imponerer med sin banebrydende teknologi, drevet af Apples avancerede M2 Pro-chip. Dette chipset leverer imponerende ydeevne og energieffektivitet og har en imponerende hukommelsesbåndbredde på 200 GB/s.

  Denne tilføjelse til Silicon-serien byder på flere forbedringer, herunder et 1080p FaceTime HD-kamera, tre studiekvalitetsmikrofoner, højttalere med Atmos-lyd og et præcist Force Touch-pegefelt.

  Batterikapaciteten er også blevet øget, og MacBook Pro 16″ M2 er udstyret med et 100 Wh Litiumpolymerbatteri, der kan levere op til 21 timers afspilning af film i Apple TV-appen.

  Brug for en reparation af skærmen på din MacBook Pro?

  Den imponerende Liquid Retina XDR-skærm på MacBook Pro 16″ M2 giver en unik skærmoplevelse. Dog er det vigtigt at bemærke, at skærmen kan blive beskadiget på grund af den minimale afstand mellem skærmen og tastaturet på Apples nye MacBook-modeller.

  Hvis din MacBook Pro 16″ M2 har brug for skærmreparation, så er vores erfarne teknikere hos Bestrep klar til at håndtere opgaven. De fleste reparationer kan udføres samme dag, du afleverer din Apple-enhed til os.

  Lad os tage ansvar for miljøet – vælg reparation frem for nyt

  Ved at vælge reparation i stedet for at investere i en ny computer, træffer du samtidig en miljøvenlig beslutning, da reparation kræver færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bidrage til at reducere brug-og-smid-væk-kulturen ved at reparere din MacBook Pro 16″ M2 hos Bestrep.

  Vi er eksperter i en bred vifte af reparationer, som din MacBook Pro 16″ M2 eventuelt kan have brug for. Hvis din MacBook Pro 16″ M2 er blevet langsommere eller oplever problemer som en sort skærm, så bør du overveje en reparation.

  Uanset problemets art står vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring klar til at løse udfordringen og bringe din MacBook tilbage i optimal stand.

  Få mest muligt ud af din MacBook Pro 16″ M2

  Har du brug for hjælp til softwareinstallation, konfiguration af e-mails, geninstallation af MacOS eller ønsker du at udnytte cloud-løsninger bedre? Så er vi her for at hjælpe dig.

  Vores supporttjenester tilbydes til rimelige timepriser, der ikke kun besvarer dine aktuelle spørgsmål, men også forbereder dig til at håndtere fremtidige udfordringer. Vi sætter en ære i at tilføre dig som kunde ekstra værdi.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi glæder os til at byde både dig og din MacBook Pro 16″ M2 velkommen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook Pro 16” M2 Pro – 12 CPU / 19 GPU (2023)
  • MacBook Pro 16” M2 Max – 12 CPU / 30 GPU (2023)
  • MacBook Pro 16” M2 Max – 12 CPU / 38 GPU (2023)

  Identificer MacBook Pro 16″ M2:

  Modelnummer: A2780

  Model ID: Mac14,6, Mac14,10

  Varenummer:
  MNWG3xx/A, MNW93xx/A, MNWK3xx/A, MNWD3xx/A, MNWF3xx/A, MNW83xx/A, MNWJ3xx/A, MNWC3xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.