Samsung Galaxy A13 reparation

Overlad trygt din Samsung Galaxy A13 reparation til vores dygtige teknikere. Med mere end 10 års erfaring og 10.000 reparationer, tør vi godt at kalde os selv for lidt af nogle nørder – på den gode måde.

Vi får vores reservedele direkte fra Samsung, hvorfor du kan være sikker på, at din enhed er i lige så god stand, som da du købte den, når den forlader vores værksted. Vi glæder os til at se dig!

reparation af Samsung Galaxy A13

Priser på Samsung Galaxy A13 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A13 reparation

  Hos Bestrep kan vi være behjælpelig med de fleste reparationer. Uanset om din skærm er knust, batteriet er dårligt eller enheden ikke kan oplades, er vi klar til at hjælpe dig.

  Hvis din specifikke reparation ikke er at finde i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer

  Lad os stå for reparationen af din Samsung Galaxy A13. Vi er et pålideligt værksted med fokus på miljøet og bæredygtige løsninger. Vores reparationer udføres altid med originale reservedele, således din telefon kan holde længst muligt.

  Vi har over 10 års erfaring i branchen, hvilket har givet os bredt kendskab til reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vi er altså det ideelle valg, når det kommer til at reparere din enhed.

  Vores værksted er ESD-godkendt, hvilket sikrer, at din telefon behandles med den største professionalisme. Vi giver altid 2 års garanti på vores reparationer, og vores teknikere er yderst kompetente.

  Et værksted med respekt for miljøet

  For at passe bedre på vores alle sammens miljø, har vi en mission om at reparere i stedet for at købe nyt. Derfor sætter vi også en ære i at kunne reparere vores kunders enheder i stedet for at skulle købe nyt.

  Du kan altid besøge vores værksted i Herlev uden tidsbestilling, eller du kan bestille tid online, hvis det passer dig bedre.

  Uanset hvad, står vi klar til at hjælpe dig med en reparation af din Samsung Galaxy A13. Vi gælder os til at se dig og din smartphone!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A13 32GB
  • Samsung Galaxy A13 64GB
  • Samsung Galaxy A13 128GB

  Modelnummer for Galaxy A13:

  • SM-A135F

  Lanceringsdato:

  • 4. marts 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.