Samsung Galaxy S20 reparation

Når din Samsung Galaxy S20 kalder på en reparation, så er vi her til at yde førstehjælp. Helt uden tidsbestilling er du altid velkommen på vores værksted. Så sørger vi får at få din Galaxy S20 tilbage på højkant.

Vi har mere end 10 års erfaring med reparation af Samsung Galaxy og yder naturligvis 2 års garanti på alle reparationer – som i øvrigt altid udføres med originale reservedele.

reparation af Samsung Galaxy S20

Priser på Samsung Galaxy S20 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S20 reparation

  Samsung Galaxy S20 blev introduceret på det danske marked i marts 2020 som en del af Samsungs imponerende S20-serie, der også inkluderer S20 Plus, S20 Ultra og S20 FE.

  Med sin 6,2-tommers Dynamic AMOLED-skærm med 2K-opløsning, et fantastisk nyt kamera og et batteri, der ifølge Samsung kan holde strøm i mindst 18 timer, hører den til blandt Samsungs topmodeller.

  Vi tager din Samsung reparation seriøst

  Hos Bestrep er vores hovedfokus altid to ting: ordentlige reparationer og en god kundeservice.

  Det er derfor vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du får din mobil repareret hos os – selvom reparationen som regel klares på mindre end en time.

  Vi kan udføre reparationerne hurtigt, fordi vi kun har dygtige teknikere, der har mange års erfaring med reparation af Samsung-mobiler og andre mærker.

  Reparation af din Samsung med originale reservedele

  Vi benytter kun originale reservedele direkte fra Samsung, og i de fleste tilfælde kan vi have reservedele hjemme inden for blot 1-2 hverdage, såfremt vi ikke allerede har delene på lager.

  Alle reparationer udføres med det nyeste ESD-sikrede udstyr, der beskytter din mobil under reparationen og gør arbejdet lettere for vores teknikere.

  Hos Bestrep giver vi altid 2 års garanti på vores reparationer. Det betyder, at du ikke skal punge ud igen, hvis der opstår fejl ved den reservedel vi har udskiftet.

  Du finder vores værksted i Herlev, hvor vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med hurtige og pålidelige løsninger, så du kan få din Samsung Galaxy S20 tilbage i perfekt stand.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S20 128GB

  Modelnummer for Galaxy S20:

  • SM-G980F
  • SM-G981B (5G)

  Lanceringsdato:

  • 6. marts 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.