iPad Pro 10.5″ reparation

Står du med en beskadiget iPad Pro 10.5″ efter et tab? Hos Bestrep har vi stor erfaring med reparation af Apples populære tablets, herunder deres kraftfulde Pro-serie.

Vi har arbejdet med reparation af utallige iPad Pro-modeller siden introduktionen i 2015, hvilket giver os en indgående forståelse for fremgangsmetoden. Din iPad er derfor i trygge hænder hos os.

reparation af iPad Pro 10.5"

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Pro 10.5″ reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Pro 10.5″

  I 2017 lancerede Apple iPad Pro 10.5″, som er den eneste af deres Pro-modeller i dette størrelsesformat. Den er ideel til dem, der er på farten, da den ikke fylder nær så meget som en bærbar computer.

  Ikke desto mindre er den ikke uimodtagelig for skader eller uheld. Vi har håndteret alt fra vandskader til knuste skærme og udbrændte batterier. Heldigvis kan du få dine problemer løst hurtigt hos Bestrep.

  Skærm reparation på din iPad Pro 10.5″

  iPads og andre tablets er særligt udsatte for slag og skrammer. Selvom vores smartphones fylder mere i vores hverdag, bliver de også ofte opbevaret i lommer og tasker, der beskytter dem bedre.

  Tablets derimod efterlades ofte på borde eller pakkes ned i kufferter og større tasker. Ydermere er iPad Pro’en rettet mod professionelt brug, hvilket betyder, at den ofte bruges mere intensivt end en tablet, der primært bruges til underholdning eller afslapning.

  Vi tilbyder derfor alt fra skærmudskiftning til nye kameraer, hvis din tablet har svært ved at stille skarpt.

  2 års garanti på alle reparationer – uden tidsbestilling

  Uanset omfanget af reparationen, kan du trygt overlade din iPad Pro 10.5″ til os. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, og vi bruger udelukkende reservedele, der er produceret af Apple.

  Langt de fleste reparationer kan vi klare på under 24 timer, hvorfor du ikke skal undvære din iPad Pro 10.5″ i flere dage eller uger.

  Derudover giver vi på alle reparationer 2 års garanti. Dette betyder, at skulle der mod forventning opstå fejl ved den udskiftede del inden for 2 år, udskifter vi den igen uden omkostninger for dig.

  Du er altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling, så lover vi, at tage os godt af din iPad Pro 10.5″. Vi glæder os til at se dig!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Pro 10,5″ WiFi 64GB
  • iPad Pro 10,5″ WiFi 256GB
  • iPad Pro 10,5″ WiFi 512GB
  • iPad Pro 10,5″ WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Pro 10,5″ WiFi + Cellular 256GB
  • iPad Pro 10,5″ WiFi + Cellular 512GB

  Modelnummer for iPad Pro 10.5″:

  • A1701
  • A1709

  Lanceringsdato:

  • Juni 2017

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.