Samsung Galaxy A53 5G reparation

Det er altid når man mindst venter det, at man får brug for en reparation af sin Samsung Galaxy A53 5G. Men gudskelov behøver det hverken at være dyrt eller besværligt, at få den ordnet igen.

Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med en professionel reparation, som giver din enhed lige det den har brug for. Originale reservedele og 2 års garanti på alle reparationer til en pris hvor alle kan være med.

reparation af Samsung Galaxy A53 5G

Priser på Samsung Galaxy A53 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A53 5G reparation

  Hos Bestrep kan vi håndterer de fleste skader på din Samsung Galaxy A53 5G, uanset om det er en ødelagt skærm, et dårligt batteri eller problemer med opladningen.

  Hvis din specifikke reparation ikke er nævnt i vores prisliste, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Hvis Samsung Galaxy A53 5G ikke matcher din enhed, kan du tjekke vores fulde oversigt over de Samsung-telefoner, vi tilbyder reparationer af, ved at klikke lige her.

  Reparation af din Samsung uden tidsbestilling

  Vi har værksted i Herlev, som altid kan besøge uden at bestille tid på forhånd. Du kan også nemt bestille din reparation på vores hjemmeside, hvis det passer dig bedre.

  Uanset hvilken løsning du vælger, er vores kompetente teknikere altid klar til at hjælpe dig med en reparation af din Samsung Galaxy A53 5G. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere information.

  2 års garanti på din Samsung A53 5G reparation

  Vi har over 10 års erfaring i branchen og har opbygget en omfattende viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vores store erfaring og ESD-sikrede værksted gør os til et af de foretrukne valg, når det kommer til at vælge en pålidelig reparatør til din enhed.

  Du får altid 2 års garanti på vores reparationer, uanset om det drejer sig om udskiftning af batteri, skærmreparation eller mere komplicerede reparationer.

  Du kan derfor trygt overlade din telefon til vores professionelle personale. Vi ser frem til at hjælpe dig!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A53 5G 128GB
  • Samsung Galaxy A53 5G 256GB

  Modelnummer for Galaxy A53 5G:

  • SM-A536B

  Lanceringsdato:

  • 24. marts 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.