Samsung Galaxy A12 reparation

Når du overlader din Samsung Galaxy A12 reparation til os, overlader du den ikke til hvem som helst. Du overlader den til dygtige teknikere, som giver din enhed den omsorg, den har brug for og som den har fortjent.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at vi udelukkende bruger originale reservedele og udfører alle reparationer efter producentens standarder og forskrifter. Derfor yder vi også 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy A12

Priser på Samsung Galaxy A12 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A12 reparation

  I slutningen af 2020 blev Samsung Galaxy A12 introduceret som en ny og imponerende smartphone. Denne enhed skiller sig ud med sine fire fremragende kameraer på bagsiden og et stort batteri.

  Vi er eksperter i denne enhed og har omfattende viden om de fejl og skader, der kan opstå. Dette giver os et solid grundlag for at hjælpe dig, hvis din Samsung Galaxy A12 går i stykker.

  Herunder kan du læse mere om de reparationsydelser, vi tilbyder til din Samsung Galaxy A12.

  Reparation af Samsung Galaxy A12 til hele Sjælland

  Vi betjener ikke kun kunder i Herlev og omegn, men faktisk kunder på hele Sjælland, herunder flere af dem der ejer en Samsung Galaxy A12 med den ene eller anden form for skade

  For at få enheden repareret kan du blot besøge besøge vores værksted uden tidsbestilling eller sende din enhed til os med posten.

  Hvis du allerede kender problemet med din enhed og ved, hvilken reparation der er nødvendig for at løse det, kan du give os besked hjemmefra via vores hjemmeside.

  Skærmreparation til din Samsung Galaxy A12

  Du er naturligvis opmærksom på, at det er vigtigt at være forsigtig med din smartphone for at undgå ridser eller skader på skærmen.

  Men uheld kan ske for os alle, og det kan resultere i skærmskader. Du er ikke den eneste, der har oplevet en ødelagt skærm på en Samsung Galaxy A12. Det kan ske for enhver.

  Vi kan håndtere alle former for skærmskader, så du uden bekymring lade os om at udføre en hurtig og billig skærmreparation.

  Batteriskift til din Samsung Galaxy A12

  Samsung Galaxy A12 er udstyret med et stort og kraftfuldt batteri, der potentielt kan holde din enhed kørende i flere dage uden at skulle oplades.

  Men for at opretholde den optimale ydeevne og undgå slid er det vigtigt at sikre, at batteriet fungerer korrekt. Slidtage er uundgåeligt, da du naturligvis ønsker at få mest mulig glæde af din mobil.

  Heldigvis kan batteriet udskiftes, når det begynder at svigte. Og her kan vi også være dig behjælpelig med en hurtig udskiftning.

  Overlad trygt din Samsung Galaxy reparation til os

  Når du overlader din enhed til os, overlader du den ikke til hvem som helst. Du kan være sikker på, at din Samsung Galaxy A12 bliver repareret af erfarne og kompetente teknikere.

  Vi har udført mere end 10.000 reparationer af smartphones og anden elektronik, så vi ved præcis, hvordan det skal håndteres. Vi garanterer også, at vi kun bruger originale reservedele – direkte fra Samsung

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A12 32GB
  • Samsung Galaxy A12 64GB
  • Samsung Galaxy A12 128GB

  Modelnummer for Galaxy A12:

  • SM-A125F

  Lanceringsdato:

  • 21. december 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.