Samsung Galaxy A34 5G reparation

Selvfølgelig skal du ikke rende rundt med en defekt Samsung Galaxy A34 5G. Derfor er vi her for at sikre dig en billig, hurtig og pålidelig reparation – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi bruger nemlig kun originale reservedele, hvorfor vi også uden at tøve kan give 2 års garanti på alle vores reparationer. Du kan derfor have fuld tillid til, at din Galaxy A34 5G er i trygge hænder hos os.

reparation af Samsung Galaxy A34 5G

Priser på Samsung Galaxy A34 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A34 5G reparation

  Vi fikser de fleste typer skader på din Samsung Galaxy A34 5G. Uanset om din skærm har været en tur på jorden, batteriet synger på sidste vers, eller din enhed ikke længere kan oplade, er vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

  Hvis den specifikke reparation, du søger, ikke er angivet i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Bæredygtig reparation af Samsung Galaxy A34 5G

  Vi prioriterer bæredygtighed og anvender altid 100% originale reservedele i vores reparationer. Ved at vælge en reparation frem for at købe en ny enhed kan du bidrage til at skåne miljøet og forlænge levetiden for din Samsung Galaxy A34 5G.

  Du kan være sikker på, at vi altid stræber efter at tilbyde løsninger, der både er skånsomme for miljøet, men samtidig sikrer dig optimal ydeevne.

  Med mere end 10 års erfaring og mange tusinde reparationer i bagagen, har vi opbygget et dybdegående kendskab til reparation af Samsung Galaxy-telefoner.

  Vores ESD-sikrede værksted og dedikerede teknikere sikrer, at din enhed behandles professionelt og med stor omhu. Vi er stolte af at være dit oplagte valg, når det kommer til reparation af din Samsung Galaxy A34 5G.

  Pålidelige reparationer med 2 års garanti

  Hos Bestrep yder vi naturligvis altid 2 års garanti på vores reparationer. Uanset om du har behov for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer, kan du have fuld tillid til vores service og kvaliteten af vores arbejde.

  Brænder du inde med spørgsmål eller ønsker du yderligere information om en reparation, er du velkommen til at kontakte os på 70220010 eller via kontaktformularen længere oppe.

  Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted i Herlev uden tidsbestilling. Eller du kan bestille reparationen på forhånd for at minimere ventetiden.

  Uanset hvad, så står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A34 5G eller andre reparationer udført hurtigt og professionelt.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A34 5G 128GB
  • Samsung Galaxy A34 5G 256GB

  Modelnummer for Galaxy A34 5G:

  • SM-A346B

  Lanceringsdato:

  • 24. marts 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.