iPhone XS reparation

Uanset om det er skærmen, der er gået i stykker på din iPhone XS, batteriet, der er slidt, kameraet, der ikke fungerer længere, eller noget helt fjerde, kan du trygt, overlade din reparation til os.

Vi er stolte over af at kunne tilbyde Danmarks bedste kvalitet til de laveste priser. Vi kan derfor også uden at tøve give 2 års garanti på alle vores reparationer, som oftest klares på under en time.

reparation af iPhone XS

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone XS reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone XS reparation

  iPhone XS er en imponerende enhed fyldt med nye funktioner, der gør den hurtigere, smukkere og mere strømlinet end tidligere modeller.

  Desværre har XS en skrøbelig kantløs frontskærm og en glasbagside med trådløs opladning, hvilket gør den særligt udsat for slag, der kan påvirke både dens funktionalitet og æstetik.

  Hos Bestrep er vi dog altid klar til at reparere din iPhone XS på rekordtid. Vi kan udskifte dens 5,8-tommers Super Retina-skærm samt batteriet, bagsiden, front- og bagkameraet eller bundstikket på mellem 20 og 60 minutter.

  Hvis du er usikker på problemets omfang eller årsag, tilbyder vi også diagnosticering af din enhed eller montering af skærmbeskyttelse for at være bedre forberedt på uheld.

  Hurtigere og vildere iPhone XS

  iPhone XS imponerer med forbedringer på kamera- og RAM-fronten sammenlignet med sine forgængere. RAM’en er øget fra 3 GB til 4 GB, og kameraet er nu bedre til at arbejde i forskellige lysforhold og genkende ansigter i portrættilstand.

  Bortset fra størrelsen og en marginalt kortere batterilevetid deler XS alle sine funktioner med XS Max. Begge modeller fås i sort, sølv og guld og har en stålramme, der giver bedre greb end den tidligere aluminiumsramme.

  En skærm i verdensklasse

  Selv med sin 5,8-tommers skærm vil XS virke større end tidligere modeller. OLED-displayet strækker sig nemlig endnu længere ud til telefonens fire hjørner og sikrer en maksimal visuel oplevelse. XS er dermed et praktisk alternativ til XS Max uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  iPhone XS byder også på forbedret ansigtsgenkende (Face ID), der både er sikrere og hurtigere. Med blot dit ansigt kan du få adgang til apps og foretage betalinger på din telefon, der også kan låses op med et enkelt blik.

  Skærmen er en ultra skarp OLED-skærm med en HD-opløsning på 1125 x 2436 pixels samt funktioner som 3D Touch og True Tone.

  Da skærmen dækker 82% af forsiden, er det vigtigt, at den er holdbar. Apple har gjort glasset endnu mere modstandsdygtigt over for ridser og tilføjet en oleofobisk belægning, der forhindrer snavs og fedtede fingeraftryk.

  Med det sagt er skærmen på iPhone XS fortsat et udsat element, som oftest tager fra ved et frit fald og møde med jorden. Derfor kan et skærmskift også hurtigt komme på tale, men frygt ej. Vi tilbyder en hurtig og billig reparation af skærmen på din iPhone XS.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone XS reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone XS 64GB
  • iPhone XS 256GB
  • iPhone XS 512GB

  Modelnummer for iPhone XS:

  • A1920
  • A2097
  • A2098
  • A2100

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.