iPad Air 3 reparation

iPad Air 3 er en lynhurtig tablet der vejer mindre end et halvt kilo, har en imponerende tykkelse på 6,1 mm og praler med en 10,5″ Retina-skærm, der formidler farver naturligt og livagtigt.

Uheldigvis betyder dens letvægt og slanke profil også, at den er sårbar overfor fald og skader. Hvis din iPad Air 3 har lidt overlast og fået en flænge i skærmen, står vi klar til at udføre en reparation.

reparation af iPad Air 3

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Air 3 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Air 3

  Hvis din iPad Air 3 har været ude for et uheld, så fortvivl ej, for vi er fuldt rustet til at udføre langt de fleste reparationer, som din iPad måtte kræve.

  Vi tilbyder også installation af beskyttelsesglas eller en omfattende fejlfinding, hvis du står med et problem, der er vanskelig at identificere.

  iPad Air 3 blev lanceret i marts 2019, og kan bryste sig af en imponerende ydeevneforøgelse på næsten 70% sammenlignet med sin forgænger, takket være dens A12 Bionic-chip med Neural Engine.

  Denne model er også stolt indehaver af en 10,5″ Retina-skærm med True Tone, der markerer indførelsen af understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard inden for iPad Air-serien.

  Skærm reparation på din iPad Air 3

  Da tablets bliver lettere og mere bærbare, bliver de også mere modtagelige over for uheld. Skærmskader er uden tvivl den mest almindelige udfordring blandt tablets, og iPads er ingen undtagelse.

  Desuden havner de ofte i hænderne på børn, der måske har svært ved at håndtere dem eller utilsigtet håndterer dem på en uheldig måde.

  Fejl på kameraer, lydproblemer eller defekte knapper kan også forekomme. Uanset problemet er vi her for at hjælpe.

  Vi har mere end 10 års erfaring med iPad reparationer

  Du kan være helt tryg ved at overlade din iPad til vores dygtige teknikere. Vi har mere end 10 års erfaring og bruger kun originale reservedele. Samtidig giver vi på alle reparationer 2 års garanti.

  Når du indleverer din iPad Air 3 til reparation på vores værksted kan du forvente din enhed tilbage i topform inden for blot 24 timer. Du behøver ikke at bestille tid – vi står altid klar til at hjælpe dig.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Air 3 WiFi 64GB
  • iPad Air 3 WiFi 256GB
  • iPad Air 3 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Air 3 WiFi + Cellular 256GB

  Modelnummer for iPad Air 3:

  • A2123
  • A2152
  • A2153
  • A2154

  Lanceringsdato:

  • Marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.