MacBook Pro 13″ M1 reparation

Dette er den første MacBook Pro til at få Apples overlegne M1-processor, som for alvor satte konkurenterne til vægs. Desværre er den dog stadig ikke resistent over for skader og fejl.

Har din MacBook Pro 13″ M1 været ude for et uheld, trænger batteriet til en udskiftning eller vil den ikke længere tænde? Så kan vi hjælpe med en reparation. Vi bruger originale reservedele og yder 2 års garanti.

reparation af MacBook Pro 13" M1

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Pro 13″ M1 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook Pro 13″ M1

  Denne bærbare computer er udstyret med Apples banebrydende M1-chip, som tilbyder imponerende kraft og effektivitet. M1-chippen markerer en ny æra ved at være den første chip, der er skræddersyet til Mac-produkter.

  Den er udstyret med en 8-core CPU og 8-core GPU, og den bringer også iOS-apps til din Mac.

  Operativsystemet har fået betydelige opgraderinger takket være M1-chippen, og en af de mest imponerende forbedringer findes i batterilevetiden.

  MacBook Pro 13″ M1 kan levere op til 17 timers trådløs internetbrug takket være det indbyggede 58,2 Wh lithium-polymerbatteri og den medfølgende 61 W USB-C-strømforsyning.

  Desuden har MacBook Pro 13″ M1 fået en opdateret tastaturmekanisme, der forebygger eventuelle problemer med tasterne, som set på de tidligere modeller af Pro-modellerne fra 2016 til 2019.

  Reparation af skærmen på din MacBook Pro 13″ M1

  Nogle brugere har rapporteret mindre ridser på skærmen, hvilket kan skyldes den reducerede afstand mellem skærmen og tastaturet på denne model. Computeren er designet med en mindre afstand mellem skærmen og tastaturet, hvilket i visse tilfælde kan medføre små ridser.

  Hvis skærmen på din MacBook Pro 13″ M1 er blevet beskadiget, står vores dygtige teknikere hos Bestrep klar til at udskifte de nødvendige dele. De fleste reparationer kan gennemføres samme dag, som du afleverer din computer til os.

  Bestrep gør det nemmere og mere effektivt for dig at få repareret din MacBook Pro 13″ M1.

  En reparation af din MacBook er det bæredygtige valg

  Ved at vælge reparation frem for at købe en ny computer træffer du samtidig et bæredygtigt valg, da reparation kræver langt færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at reparere din MacBook Pro 13″ M1 med hjælp fra vores dygtige og erfarne teknikere.

  Vi har også ekspertise inden for en bred vifte af andre reparationer, som din MacBook Pro 13″ M1 eventuelt kan have brug for.

  Hvis din MacBook Pro 13″ M1 nægter at tænde, bør du overveje en reparation, da dette ofte er en mere økonomisk løsning end at investere i en ny model.

  Uanset problemets karakter står vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring klar til at løse udfordringen og få din MacBook op at køre igen.

  Få en dybere forståelse af din MacBook Pro 13″ M1

  Har du brug for hjælp til at installere software, konfigurere e-mails, geninstallere MacOS eller ønsker du at optimere din brug af cloud-løsninger? Vi er også her for at hjælpe dig.

  Vores supporttjenester tilbydes til rimelige timetakster, der ikke kun besvarer dine aktuelle spørgsmål, men også forbereder dig til at håndtere fremtidige udfordringer. Det er vores kerneværdi at tilføre dig som kunde ekstra værdi.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi glæder os til at byde både dig og din MacBook Pro 13″ M1 velkommen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook Pro 13” M1 – 8 CPU / 8 GPU (2021)

  Identificer MacBook Pro 13″ M1:

  Modelnummer: A2338

  Model ID: MacBookPro17,1

  Varenummer:
  MYD83xx/A, MYD92xx/A, MYDA2xx/A, MYDC2xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.