Huawei P30 Lite reparation

Når du overlader din Huawei P30 Lite reparation til os, så kan du være helt sikker på 3 ting. Vi bruger kun originale reservedele, vores teknikere har mere end 10 års erfaring og du får 2 års garanti.

Lyder det tiltalende for din Huawei P30 Lite? Så skal du blot lægge vejen forbi vores værksted – du behøver ikke bestille tid. Vi glæder os til at se dig og din defekte smartphone!

reparation af Huawei P30 Lite

Priser på Huawei P30 Lite reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P30 Lite reparation

  Uanset hvor påpasselig du er, kan du ikke altid beskytte din Huawei P30 Lite mod uheld. Den kan blive tabt, få vand i sig, overophede, og meget andet. Men hvis uheldet er ude, så frygt ej!

  Hos Bestrep har vi haft flere hundrede Huawei telefoner gennem vores værksted, hvilket betyder, at vi højst sandsynligvis har set netop din skade eller fejl før. Det kan være alt fra en ødelagt skærm til konstant lavt batteri eller væskeskader.

  Selv hvis vi skulle støde på en skade eller fejl, vi ikke har set før, er du stadig i gode hænder. Vi tilbyder en gratis lånetelefon, mens vi arbejder videre med at diagnosticere og løse problemet.

  Mange års erfaring med Huawei reparationer

  Hos Bestrep har vi samlet nogle af landets bedste og mest teknikere. Og vores værksteder er naturligvis udstyret med det seneste udstyr og værktøj, som vi bruger til at reparere din telefon.

  Når du får din Huawei P30 Lite repareret hos os, får du altså ikke kun en professionel reparation, men også 24 måneders garanti.

  Hos Bestrep får du ikke kun udført en reparation i verdensklasse, men også gode råd om, hvordan du bedst beskytter din Huawei P30 Lite mod fremtidige skader.

  Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse og mest pålidelige service. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 70220010 eller skriv til os gennem formularen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P30 Lite 64GB
  • Huawei P30 Lite 128GB
  • Huawei P30 Lite 256GB

  Modelnummer for Huawei P30 Lite:

  • MAR-LX1A
  • MAR-L21A

  Lanceringsdato:

  • 25. april 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.