iPhone 6 Plus reparation

iPhone 6 Plus, som er den større udgave af den “almindelige” iPhone 6, er en af Apples mest populære smartphones i Danmark, og derfor er det også en af de modeller, som vi oftest får indleveret til reparation.

Hvis din iPhone 6 Plus ikke længere fungerer som den skal, er en reparation uundgåelig. Hos Bestrep udfører vi dagligt mange reparationer, og der findes ingen opgaver, der er for store eller små.

reparation af iPhone 6 Plus

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 6 Plus reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 6 Plus reparation

  Apple lancerede iPhone 6 Plus sammen med iPhone 6 i 2014. Det er stadig en populær telefon, som mange danskere ejer. Hvis du ejer en iPhone 6 Plus, og den er gået i stykker, eller den ikke fungerer som den skal, så kan vi med garanti hjælpe dig.

  Fra vores værksted i Herlev tilbyder vi reparation af alle iPhones og de fleste andre smartphones. Uanset om du har en knust skærmen på din iPhone 6 Plus eller batteriet er ved at miste pusten, kan vi udskifte den pågældende del med 2 års garanti.

  Vores førsteprioritet er at reparere skader hurtigst muligt, da det kan være svært at undvære sin iPhone i en travl hverdag. De fleste reparationer klares derfor på under en time af vores dygtige teknikere med mere end 10 års erfaring i branchen.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 6 Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 6 Plus 16GB
  • iPhone 6 Plus 64GB
  • iPhone 6 Plus 128GB

  Modelnummer for iPhone 6 Plus:

  • A1522
  • A1524
  • A1593

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.