Mit MacBook batteri skriver ‘Eftersyn anbefales’ – hvad gør jeg?

Dette gør du, hvis dit MacBook batteri skriver 'Eftersyn anbefales'

Alt afhængig af om din MacBook er indstillet til dansk eller engelsk, er du muligvis stødt på denne besked ‘Eftersyn anbefales‘ eller ‘Service Recommended‘, når du klikker på batteri-symbolet i øverste højre hjørne.

I langt de fleste tilfælde er dette, fordi dit batteri ikke længere leverer den ydeevne eller batterilevetid, det er konstrueret til fra nyt. Dog er der naturligvis en løsning på dette.

Lad os udskifte batteriet i din MacBook til et nyt

For at slippe af med denne advarsel i batteri-sektionen, er den letteste løsning helt klart et simpelt batteriskift. Eller ‘simpelt’ er måske ikke det helt rigtige ord i denne sammenhæng.

I de fleste MacBooks er en udskiftning af batteriet nemlig ikke særlig simpelt, men faktisk relativt komplekst. Og dette er ikke noget vi siger, for at skræmme dig fra, at gøre det selv.

Men i både MacBook Air og MacBook Pro sidder batteriet oftest fast med en meget kraftig dobbeltklæbende tape, mens det i andre tilfælder kræver en afmontering af logic board, for at kunne fjerne batteriet.

Lyder dette ikke som en opgave du vil begive dig ud i, kan vi sagtens være dig behjælpelig. Vi har ikke lavet andet end at beskæftige os med Apple-produkter i mere end 10 år. Vi har både de rette kompetencer, erfaring og ikke mindst udstyr, til at udføre et korrekt batteriskift.

Hvor meget koster et nyt batteri til min MacBook?

Prisen på et nyt batteri til din MacBook afhænger naturligvis meget af hvilken specifik model du sidder med. Batterierne i de forskellige MacBooks er nemlig ikke ens, hvorfor priserne kan variere en del.

Klikker du på -symbolet i øverste venstre hjørne og herefter ‘Om denne Mac‘, vil du blive præsenteret for et infovindue, der kan fortælle dig præcis hvilken MacBook du har.

Herefter kan du finde netop din MacBook i vores oversigt, og se prisen på et nyt batteri.

MacBook modeloversigt Find vores værksted

Få et uforpligtende tilbud på et nyt batteri til din MacBook

Er du ikke helt sikker på hvilken MacBook du har, kan du blot udfylde nedenstående formular med dine kontaktoplysninger, samt serienummer på din MacBook. Så vender vi inden for 24 timer retur med et tilbud på et batteriskift til netop din MacBook.