iMac 24″ reparation og support

Har din iMac 24″ tabt pusten eller tænder den ikke længere op? Så kunne det godt tyde på, at den trænger til en reparation eller opgradering. Uanset problemet, så har vi løsningen.

Vi har efterhånden optimeret hundredevis af iMacs gennem årene, hvorfor vi helt sikkert også kan få din iMac 24″ tilbage i topform. Kig forbi vores værksted allerede i dag, uden tisbesttiling.

reparation af iMac 24"

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iMac 24″ reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iMac 24″ (2007 – 2009)

  iMac 24″ fra perioden 2007 til 2009 er en af de mest imponerende og elskede produkter fra Apple. Den kommer med et slankt design, der udstråler elegance og smelter harmonisk ind i ethvert hjem.

  Men som med enhver elektronisk enhed kan der opstå tekniske udfordringer fra tid til anden. Når disse problemer opstår, er det afgørende at handle hurtigt og effektivt.

  Heldigvis tilbyder vi hurtig og professionel reparation til din iMac 24″. Vi benytter de nyeste teknologier og udstyr for at bringe din iMac tilbage til sin optimale tilstand. Vores lager er fyldt med de nødvendige komponenter for at sikre en hurtig reparation.

  Ingen iMac 24″ reparation er for stor eller lille til os

  Vi er specialiserede i en bred vifte af reparationer, herunder skærmudskiftning, opgradering af harddisken til SSD, opdatering af styresystemet samt almindelig vedligeholdelse og rengøring.

  Som professionelle går vi aldrig på kompromis med arbejdskvaliteten, og vores reparationer overholder altid Apples høje standarder.

  Oplever din iMac 24″ problemer som opstartsvanskeligheder, skærmproblemer eller en pludselig langsom ydeevne? Lad os hjælpe dig.

  Tag ansvar for miljøet ved at vælge en reparation af din iMac 24″

  Vælg reparation i stedet for at investere i en ny computer og vær med til at beskytte miljøet. Reparation kræver færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at lade Bestrep reparere din iMac 24″. Vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring er klar til at tackle udfordringen og bringe din iMac tilbage til sin optimale tilstand.

  Samme filosofi gælder for opgraderinger, uanset om din iMac 24″ er ny eller ældre og ikke lever op til dine forventninger. Investér i en hurtig SSD eller øget RAM og få glæden tilbage ved at arbejde på din iMac.

  Vi står også til rådighed når du har brug for teknisk support

  Har du brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, MacOS-geninstallation eller ønsker du at optimere din cloud-løsning? Vi står også til rådighed for at assistere dig.

  Vores support leveres til en fast og rimelig timepris, der gavner både os og dig ved at forberede dig på fremtidige udfordringer.

  Besøg vores værksted med din iMac 24″, du og din enhed er altid velkomne. Vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi ser frem til at betjene dig og din iMac 24″ med vores ekspertise.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iMac 24″ 2.16GHz Core 2 Duo
  • iMac 24″ 2.33GHz Core 2 Duo
  • iMac 24″ 2.4GHz Core 2 Duo
  • iMac 24″ 2.8GHz Core 2 Extreme
  • iMac 24″ 2.8GHz Core 2 Duo (Early 2008)
  • iMac 24″ 3.06GHz Core 2 Duo (Early 2008)
  • iMac 24″ 2.66GHz Core 2 Duo (Early 2009)
  • iMac 24″ 2.93GHz Core 2 Duo (Early 2009)
  • iMac 24″ 3.06GHz Core 2 Duo (Early 2009)

  Modelbetegnelse for iMac 24″:

  Modelnummer: A1225

  Model ID: iMac9,1, iMac8,1, iMac7,1

  Varenummer:
  MB417xx/A, MC019xx/A, MB420xx/A, MB419xx/A, MB418xx/A, MB398xx/A, MB325xx/A, MA878xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.