Samsung Galaxy A52 5G reparation

I mere end 10 år har vi repareret Samsung Galaxy for ulykkelige og uheldige ejere af disse smartphones. Gudskelov er det i langt de fleste tilfælde lykkedes at gøre ejerne glade igen, med en ordentlig reparation.

Vi mener derfor også vi er i stand til at tilbyde dig en professionel Samsung Galaxy A52 5G reparation til en overkommelig pris, originale reservedele og med 2 års garanti på enhver reparation.

reparation af Samsung Galaxy A52 5G

Priser på Samsung Galaxy A52 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A52 5G reparation

  Vi tilbyder et omfattende udvalg af reparationer til langt de fleste Samsung-enheder, herunder også til Samsung Galaxy A52 5G.

  Uanset om din skærm er knust, batteriet er svagt eller kameraet ikke længere stiller skarpt, kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

  Hvis den specifikke type reparation, du søger, ikke er opført i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Du kan også se vores fulde oversigt over Samsung-telefoner, vi reparerer, hvis du ejer en anden Samsung-enhed end Samsung Galaxy A52 5G, ved at klikke lige her.

  Mere end 10 års erfaring med Samsung Galaxy

  Er du på jagt efter et pålideligt værksted til reparation af din Samsung Galaxy A52 5G? Så er vi nok det perfekte match. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og bruger altid 100% originale reservedele i vores reparationer.

  På den måde kan du være sikker på, at din telefon opretholder optimal ydeevne og holdbarhed i mange år endnu. Ved at vælge reparation i stedet for at købe en ny enhed bidrager du samtidig til at skåne miljøet så meget som muligt.

  Med mere end 10 år i branchen har vi opnået en omfattende viden inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vores værksted er ESD-sikret, og vores dedikerede teknikere sikrer, at din telefon behandles professionelt og med den nødvendige respekt, den fortjener.

  Reparationer med 2 års garanti og originale dele

  Vi yder altid 2 års garanti på vores reparationer. Uanset om du har behov for udskiftning af batteri, skærmreparation eller andre mere eller mindre avancerede reparationer, kan du stole på, at vores arbejde er af højeste kvalitet.

  Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores reparationer eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 7022010 eller via kontaktformularen længere oppe.

  Du kan også tage et smut forbi vores værksted uden tidsbestilling. Hvis det derimod passer bedre ind i din hverdag eller du ønsker at undgå ventetid, kan du også nemt bestille tid på vores hjemmeside.

  Uanset hvad, står vi klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A52 5G repareret eller håndtere andre supportopgaver, du måtte have brug for.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A52 5G 128GB
  • Samsung Galaxy A52 5G 256GB

  Modelnummer for Galaxy A52 5G:

  • SM-A526B

  Lanceringsdato:

  • 19. marts 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.