iPhone XS Max reparation

Hvis uheldet har været ude med din iPhone XS Max, så står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om en knust skærm, softwareproblemer, batterifejl eller noget helt fjerde, kan vi oftest have din iPhone XS Max klar igen inden for 20-60 minutter.

Vores teknikere har mere end 10 års erfaring med reparation af alle iPhones og sætter en ære i at levere et resultat der en iPhone værdig. Besøg vores værksted i dag – uden tidsbestilling.

Reparation af iPhone XS Max

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone XS Max reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone XS Max reparation

  Da iPhone XS Max blev lanceret i 2018, introducerede den også Apples hidtil største skærm på 6,5 tommer. Denne OLED-skærm giver en fantastisk farvegengivelse og dybe sorte farver.

  Takket være True Tone-teknologi tilpasser skærmen sig automatisk til dine omgivelser, så farverne forbliver klare og levende, selv i sollys.

  Reparation af skærmen på iPhone XS Max

  Desværre er iPhone XS Max også sårbar over for uheld, med sin 6,5-tommers Super Retina-skærm foran og glasbagside med trådløs opladning. Dette kan resultere i både funktionalitetsproblemer og ødelægge det ellers så flotte design.

  Men fortvivl ikke! Vi kan reparere din iPhone XS Max på rekordtid – oftest under 60 minutter. Vi kan udskifte fra skærmen til batteriet, bagsiden, front- og bagkameraet, højttalere samt bundstikket.

  Vi tilbyder også at udføre en diagnosticering af din iPhone XS Max, hvis du er usikker på, hvor problemerne ligger. Og hvis du ønsker at beskytte din skærm mod fremtidige uheld, kan vi også montere beskyttelsesglas.

  Nyt batteri til din iPhone XS

  Phone XS Max har et imponerende batteri med en kapacitet på 3.174 mAh, hvilket giver op til 25 timers opkaldstid og 65 timers musikafspilning.

  Som med alle nyere iPhones understøtter den hurtigopladning og trådløs opladning via Qi. Med hurtig opladning kan du få 50% opladning på under 30 minutter – perfekt i en travl hverdag.

  Har du brug for en udskiftning af dit iPhone XS Max-batteri? Så kan vi hurtigt klare den for dig, og endda til en overkommelig pris.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone XS Max reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone XS Max 64GB
  • iPhone XS Max 256GB
  • iPhone XS Max 512GB

  Modelnummer for iPhone XS Max:

  • A1921
  • A2101
  • A2102
  • A2104

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.