Samsung Galaxy A21s reparation

Med en stor skærm på 6,5 tommer er du ekstra udsat for at opleve en skærmskade på din Samsung Galaxy A21s. Gudskelov er hjælpen nær. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med en reparation

Vi har ikke lavet andet en reparation af smartphones, tablets og computere i mere end 10 år, hvorfor din Samsung Galaxy A21s vil være i trygge hænder hos os. Vi glæder os til at se dig!

reparation af Samsung Galaxy A21s

Priser på Samsung Galaxy A21s reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A21s reparation

  Sommeren 2020 blev præget af lanceringen af Samsung Galaxy A21s, og enheden formåede virkelig at imponere forbrugerne. Det elegante design, den store skærm og de alsidige kameraer gjorde indtryk på mange.

  Hvis du ejer en Samsung Galaxy A21s, har du sandsynligvis ikke fortrudt dit køb. Men hvis uheldet er ude, og enheden går i stykker, kan det naturligvis være frustrerende.

  Dog er hjælpen altid inden for rækkevidde, da vi hos Bestrep kan reparere din enhed, hvis den har fået skader.

  Når du sender din enhed til reparation, er det vigtigt at kunne stole på, at den kommer tilbage i optimal stand. Hos Bestrep garanterer vi netop dette og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  vores værksted tilbyder vi forskellige typer reparationer, herunder skærmudskiftning og batteriskift, som er blandt de mest efterspurgte.

  Skærmudskiftning til Samsung Galaxy A21s

  Når du køber en Samsung Galaxy A21s, får du en mobil med en flot og stor skærm på 6,5 tommer. Det er dog vigtigt at passe godt på skærmen, da den er følsom over for stød og slag.

  Selvom det kan være svært at undgå små ridser på skærmen, kan den revne, hvis du eksempelvis taber telefonen på et hårdt underlag.

  Hvis skaden allerede er sket, og skærmen på din Samsung Galaxy A21s er beskadiget, kan du booke en skærmudskiftning hos os eller kigge forbi uden forudgående aftale.

  Vi udskifter naturligvis den ødelagte skærm med en ny original skærm – direkte fra Samsung.

  Batteriskift til Samsung Galaxy A21s

  Batteriproblemer er blandt de mest almindelige problemer med mobiltelefoner. Batteriet i Samsung Galaxy A21s kan have god ydeevne i starten, men det kan blive slidt over tid, hvilket kan medføre nedsat batteritid.

  Det er frustrerende, når batteriet konstant løber tør for strøm. Hvis du også er træt af at opleve manglende strøm på din enhed, kan du få udskiftet batteriet hos os.

  Vi klarer de fleste reparationer af din Samsung Galaxy A21s

  Udover de tidligere nævnte reparationer tilbyder vi også reparation af kamera, bagside, højttalere og mange andre dele til Samsung Galaxy A21s.

  Vores erfarne teknikere er i stand til at håndtere en bred vifte af reparationer og genskabe din enheds fulde funktionalitet. Så læg endelig vejen forbi vores værksted – vi glæder os til at servicere dig.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A21s 32GB
  • Samsung Galaxy A21s 64GB
  • Samsung Galaxy A21s 128GB

  Modelnummer for Galaxy A21s:

  • SM-A217F

  Lanceringsdato:

  • 2. juni 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.