Samsung Galaxy Note 9 reparation

Du kan trygt overlade din Samsung Galaxy Note 9 reparation til vores dygtige teknikere, som ikke har beskæftiget sig med andet i de seneste 10 år. Vi hører derfor til et af de mest erfarne værksteder i Danmark.

Derudover bruger vi altid originale reservedele og yder 2 års garanti på alle vores reparationer. Vores priser konkurrencedygtige og vores høje serviceniveau er ikke til at tage fejl af.

reparation af Samsung Galaxy Note 9

Priser på Samsung Galaxy Note 9 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Note 9 reparation

  Hos Bestrep er vi specialister i reparation af Samsung Galaxy Note 9. Vi forstår vigtigheden af at få din mobil tilbage i optimal stand, og derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig reparation til konkurrencedygtige priser.

  Samsung Galaxy Note 9 blev lanceret i august 2018 som efterfølgeren til den populære Galaxy Note 8. Denne model introducerede en placering af fingeraftrykslæseren under kameraet i modsætning til siden af telefonen, som det var tilfældet med den tidligere model.

  Desuden har den en MicroSD-kortplads, der gør det muligt at opgradere lagerkapaciteten i de største Galaxy Note 9-telefoner fra 512 GB til næsten en terabyte.

  Selvom Samsung Galaxy Note 9 er støv- og vandafvisende, er det ikke en garanti mod skader, ridser og fejl, der kan opstå, hvis uheldet er ude. Hvis du oplever problemer med din mobil, kan du trygt overlade den til os.

  Hurtig og pålidelig reparation af din Samsung Galaxy Note 9

  Hvis du allerede ved, hvad problemet med din mobil er, kan du muligvis finde prisen i vores prisliste ovenfor. Hvis du er usikker på, hvad fejlen skyldes, eller hvor omfattende skaden er, kan vores erfarne teknikere også udføre en grundig diagnosticering.

  Ved at vælge reparation i stedet for at investere i en ny enhed bidrager du også til bæredygtigheden ved at forlænge levetiden på din Samsung Galaxy Note 9.

  Vores fokus på brug af originale reservedele og høje faglighed sikrer, at din mobil bliver repareret efter producentens standarder og fungerer som ny igen.

  Vi står altid klar til at tage i mod dig og din defekte Samsung Galaxy Note 9 på vores værksted, hvor langt de fleste reparationer kan klares på under 1 time, såfremt reservedelene er på lager.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Note 9 128GB
  • Samsung Galaxy Note 9 512GB

  Modelnummer for Galaxy Note 9:

  • SM-N960F

  Lanceringsdato:

  • 24. august 2018

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.