iPhone 7 reparation

Vi er eksperter i reparation af alle iPhone modeller – og iPhone 7 er ingen undtagelse. Med mere end 10 års erfaring kan du trygt stole på vores evner til at udføre en reparation af højeste kvalitet.

Herunder finder du en overskuelig prisliste på de reparationer vi tilbyder. Du er altid velkommen forbi vores værksted, hvor vores dygtige reparatører vil tage sig godt af din iPhone 7 og fikse den på ingen tid.

reparation af iPhone 7

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 7 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 7 reparation

  iPhone 7 blev lanceret i 2016 og var efterfølgeren til iPhone 6S. Denne telefon var udstyret med flere nye funktioner, herunder et 12MP kamera, der fungerede bedre i dårligt lys end tidligere modeller.

  Frontkameraet blev også opgraderet fra 5MP i iPhone 6S til 7MP. Jackstikket til høretelefoner blev fjernet, og brugerne blev tvunget til at bruge Bluetooth-hovedtelefoner, hvilket siden er blevet normen for iPhones.

  iPhone 7 var den kraftigste iPhone på markedet, da den blev lanceret, takket være dens nye A10 Fusion-processor, og batterilevetiden blev forlænget. Selv i dag er iPhone 7 stadig populær i Danmark, og det er en telefon, som vi har stor erfaring med at reparere.

  iPhone 7 skærmskift og meget andet

  Hvis din iPhone 7 har fået en skade eller ikke fungerer korrekt, kan vi være behjælpelige med reparation af alt fra skærmen til kamera, batteri, ladestik eller højtalere m.v.

  Er du selv usikker på hvad din iPhone 7 helt præcis fejler, kan vi også stille en diagnose af din enhed. Denne er helt gratis, såfremt du vælger at lade os udføre reparationen der måtte være nødvendig.

  Vi forstår vigtigheden af at kunne tilgå sin iPhone, hvorfor vores førsteprioritet altid er at reparere din enhed så hurtigt som muligt. I langt de fleste tilfælde betyder dette en reparation af din iPhone 7 på under en time.

  Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer din iPhone, hvorfor du kan være sikker på at alle funktioner bevares som da enheden var ny. Vi har dog også et billigere alternativ til de fleste reparationer, hvis du ikke længere vil bekoste din iPhone 7 med originale reservedele.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 7 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 7 32GB
  • iPhone 7 128GB
  • iPhone 7 256GB

  Modelnummer for iPhone 7:

  • A1660
  • A1778
  • A1779
  • A1780

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.