Samsung Galaxy S23 reparation

Har din Samsung Galaxy S23 brug for en kærlig hånd? Så lad os hos Bestrep klare reparationen med originale reservedele, udført af dygtige og kompetente teknikere og hele 2 års garanti.

Du er altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling eller du kan bestille reparationen af din Samsung Galaxy S23 gennem formularen længere nede. Så sørger vi for en hurtig reparation.

reparation af Samsung Galaxy S23

Priser på Samsung Galaxy S23 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S23 reparation

  Hos Bestrep er vores dygtige teknikere specialister inden for reparation af Samsung Galaxy S23. Uanset om din skærm er revnet eller enheden har opladningsproblemer, kan vi hjælpe dig med en professionel reparation. Vores reparationer er både hurtige, overkommelige og af høj kvalitet.

  Hvis du har en anden Samsung-enhed end Galaxy S23, kan du finde en liste over de mest almindelige Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparation af, på vores hjemmeside.

  Reparation af Galaxy S23 med originale reservedele

  Vi lægger stor vægt på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi altid reparationer med brug af originale reservedele. På den måde kan du være sikker på, at din telefon vil fungere optimalt i mange år fremover.

  Hvis din Samsung Galaxy S23 har brug for en skærmreparation, batteriskift eller en anden type reparation, er du altid velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling.

  De fleste af vores reparationer bliver typisk færdiggjort inden for 60 minutter, så du kan nyde en kop kaffe, mens du venter.

  2 års garanti på din Samsung reparation

  Vi tilbyder 2 års garanti på alle vores reparationer af Samsung-telefoner. Uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer, ønsker vi at give dig den bedste service.

  Derfor giver vi dig ro i sindet med vores 2 års garanti, så du er dækket i tilfælde af eventuelle fejl eller problemer.

  Lyder dette som noget din Samsung Galaxy S23 fortjener, så kig endelig forbi med den på vores værksted i Herlev, tæt på Ballerup, Smørum, Værløse, Farum, Lyngby og København. Så sørger vi for at tage os godt af din smartphone.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S23 128GB
  • Samsung Galaxy S23 256GB
  • Samsung Galaxy S23 512GB

  Modelnummer for Galaxy S23:

  • SM-S911B

  Lanceringsdato:

  • 17. februar 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.