Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Uanset hvilken reparation din Samsung Galaxy S21 Ultra måtte kræve, så kan vi helt sikkert være behjælpelige. Med mere end 10 års erfaring, kan vi fikse det meste og oveni købet til en god pris.

Vi tager vores arbejde seriøst og bruger derfor udelukkende originale reservedele til reparation af din Samsung. Derfor kan vi også uden at tøve give dig 2 års garanti med på vejen.

reparation af Samsung Galaxy S21 Ultra

Priser på Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

  Uanset hvilke problemer eller skader din Samsung Galaxy S21 Ultra er rendt ind i, står vi klar til at hjælpe dig. Hvis din ønskede reparation ikke er nævnt på vores liste, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Hvis du ejer en anden Samsung-enhed, kan du med al sandsynlighed finde den i vores oversigt over de modeller vi reparerer, ved at klikke her.

  2 års garanti på reparation af din Galaxy S21 Ultra

  Med vores ekspertise og mere end 10 års erfaring i branchen kan du være sikker på, at du får den bedste service og kvalitet. Vi anvender altid originale reservedele til alle vores reparationer for at sikre maksimal ydeevne og holdbarhed.

  Derudover ønsker vi at give vores kunder den maksimale tryghed med på vejen, når de handler hos os. Derfor giver vi altid en 2-årig garanti på vores reparationer.

  Uanset om du har brug for udskiftning af batteri, skærmreparation eller andre mere avancerede reparationer, kan du være helt sikker på, at din Samsung Galaxy S21 Ultra er i trygge hænder hos os.

  Kig forbi med din Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

  Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling. Du kan bestille din reparation på forhånd, hvis du vil være sikker på, at reparationen kan udføres mens du venter.

  Vores værksted er placeret i Herlev, tæt på Ballerup, Farum, Lyngby, Gentofte, Rødovre og Glostrup. Her gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre det nemt for dig at få repareret din Samsung Galaxy S21 Ultra.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB

  Modelnummer for Galaxy S21 Ultra:

  • SM-G998B

  Lanceringsdato:

  • 29. januar 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.