Samsung Galaxy Z Fold reparation

Hos Bestrep er vi specialister i at reparere foldbare telefoner som Samsung Galaxy Fold. Selvom Fold’en har et avanceret foldbart design, der er mere holdbart end tidligere versioner, er vores erfarne teknikere fortrolige med præcis, hvordan de skal håndtere reparationen.

Vores ekspertise strækker sig over mere end ti års erfaring med mobilreparationer, herunder også Samsungs Galaxy-serie.

reparation af Samsung Galaxy Z Fold

Priser på Samsung Galaxy Z Fold reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Z Fold reparation

  Samsung Galaxy Fold var en af de første foldbare mobiltelefoner på markedet og blev introduceret i september 2019. Denne innovative telefon imponerer især med sin unikke foldbare skærm.

  Hovedskærmen er en imponerende 7,3-tommers AMOLED med Infinity Flex Display, som kan foldes sammen for en mere kompakt brug.

  Telefonen har også en ekstra frontskærm, der fungerer som en traditionel smartphone. Med en kraftfuld Snapdragon 855-processor og et stort batteri, kan Galaxy Fold holde sig kørende hele dagen.

  En imponerende, men også skrøbelig skærm

  Den foldbare skærm er uden tvivl et imponerende teknologisk fremskridt, men den har også ry for at være lidt mere skrøbelig end almindelige smartphones.

  Hvis uheldet er ude, og din Samsung Galaxy Fold har fået skader, er vi hos Bestrep klar til at hjælpe dig med en professionel reparation.

  Vi har mange års erfaring med Samsung-mobiler og har gennem årene repareret utallige enheder, herunder Galaxy Fold. Vores dygtige teknikere er specialiserede i mobilreparationer og bruger de nyeste værktøjer og teknologier til at sikre den bedste service og kvalitet.

  Et trygt valg til din Samsung Galaxy Z Fold reparation

  Vores værksted er godt udstyret samt ESD-sikret, hvilket betyder, at din mobil er i sikre hænder under hele reparationen.

  Vi forstår vigtigheden af en hurtig reparation, og mange af vores reparationer kan udføres på under 60 minutter. Desuden medfølger der alle reparationer 2 års garanti.

  Vælg bæredygtighed og spar penge ved at vælge en reparation fremfor at købe en ny enhed. Vores erfarne team står klar til at bringe din Galaxy Fold tilbage i topform. Besøg vores værksted og oplev den bedste service inden for Samsung mobilreparationer.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Z Fold 512GB

  Modelnummer for Galaxy Z Fold:

  • SM-F900F
  • SM-F907B (5G)

  Lanceringsdato:

  • September 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.