Samsung Galaxy S20 FE reparation

Har din Samsung Galaxy S20 FE været ude for et uheld? Fortvivl ikke, vi er her for at hjælpe dig med en reparation. Længere nede finder du vores prisliste på de mest almindelige reparationer.

Når du kommer med din Galaxy S20 FE til vores dygtige og erfarne teknikere, sørger vi for, at den er klar igen på rekordtid – typisk på under en time. Vi bruger kun originale reservedele og giver 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy S20 FE

Priser på Samsung Galaxy S20 FE reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S20 FE reparation

  Samsung Galaxy S20 FE blev lanceret på markedet i oktober 2020 som efterfølgeren til den populære Galaxy S20. FE står for Fan Edition, og formålet med denne model er at gøre den mere overkommelig prismæssigt for de mange Galaxy-fans på smartphone-markedet.

  Selvom der er blevet skruet lidt ned for visse aspekter af dens ydeevne, er det stadig en high-end smartphone til en konkurrencedygtig pris.

  Kameraet tilbyder optagelse i 4K, selfie-kameraet har 32 megapixel, og batteriet har en kapacitet på 4.500 mAh. Dette betyder, at du med denne model får en fantastisk kameraoplevelse og samtidig ikke behøver bekymre dig om at skulle oplade telefonen flere gange om dagen.

  Professionelt værksted til din Samsung

  Vores vigtigste mål er altid at sikre vores kunders tilfredshed. Dette tager vi med os helt ud på værkstedet, når vi reparerer din telefon.

  Derfor bruger vores teknikere kun markedsførende værktøj til reparation af smartphones, herunder Samsung Galaxy-modeller.

  Vores værksted er ESD-sikret, hvilket betyder, at vi undgår at udsætte din telefon for statisk elektricitet under reparationen. Det er i vores optik simpelthen sund fornuft.

  Vi anvender kun originale reservedele, og har vi dem ikke på lager, sørger vi for at have dem hjemme til din reparationen inden for 1-3 hverdage. Du kan enten bestille din reparationen gennem formularen ovenfor eller få udleveret en gratis lånetelefon, mens din Samsung Galaxy S20 FE reparation udføres.

  2 års garanti på din Samsung Galaxy S20 FE reparation

  Når vi siger, at vores teknikere er dygtige, mener vi det virkelig. Derfor giver vi også altid 2 års garanti på alle vores reparationer, uanset hvilken type reparation det drejer sig om.

  Det betyder, at hvis fejlen på din telefon skulle opstå igen, tager vi den gerne ind igen og udbedrer den uden merbetaling.

  Så kig endelig forbi vores værksted og få din Samsung Galaxy S20 FE repareret hos. Vi er dedikerede til at yde en enestående service og hurtige løsninger, så du hurtigt kan få din telefon tilbage i sin oprindelige stand.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S20 FE 128GB
  • Samsung Galaxy S20 FE 256GB

  Modelnummer for Galaxy S20 FE:

  • SM-G780F
  • SM-G781B (5G)

  Lanceringsdato:

  • 2. oktober 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.