Samsung Galaxy A50 reparation

Har du brug for en reparation af din Samsung Galaxy A50? Hos Bestrep kan vi hurtigt og effektivt udføre reparationer og løse langt de fleste fejl.

Uanset om din skærm er revnet, dit batteri er træt eller der er vand i dine højttalerne, kan du trygt overlade den til os. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, hvilket gør os til et af de mest erfarne smartphone-værksteder i Danmark.

reparation af Samsung Galaxy A50

Priser på Samsung Galaxy A50 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A50 reparation

  Vi tør godt at kalde os selv for eksperter i reparation af smartphones, herunder også Samsung Galaxy A50. Selvom denne mobil har avancerede funktioner og en imponerende skærm, kan uheldet stadig ske.

  Men frygt ej, for vores erfarne teknikere er klar til at give din mobil en grundig reparation, der vil gøre den så god som ny igen.

  Når du vælger Bestrep til at reparere din Samsung Galaxy A50, kan du være sikker på, at vi kun bruger originale reservedele. Vi ønsker at sikre, at din telefon bevares i samme kvalitet som ved købet, og derfor anvender vi præcis de samme dele, som Samsung selv brugte under produktionen.

  Når du henter din mobil efter reparationen, vil den føles og fungere som den gjorde, da du først fik den i hænderne. Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi altid yder 2 års garanti på alle reparationer.

  Nemt at få repareret din Samsung Galaxy A50

  For at gøre det nemt for dig at få repareret din Galaxy A50, kan du enten bestille reparationen gennem formularen længere oppe eller kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling.

  Vælg os som din foretrukne reparationsservice og lad vores erfarne teknikere tage sig godt af din Samsung Galaxy A50. Vi lover at give dig en reparation i højeste kvalitet og genskabe din mobil til sin tidligere pragt.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A50 64GB
  • Samsung Galaxy A50 128GB

  Modelnummer for Galaxy A50:

  • SM-A505F

  Lanceringsdato:

  • 18. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.