Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Har din Galaxy S20 Ultra brug for reparation? Så er Bestrep stedet for dig. Vi har mere end ti års erfaring med reparation af mobiltelefoner, især Samsungs populære Galaxy-serie.

Den omfattende erfaring betyder, at vi kan udføre de mest almindelige reparationer på din Galaxy S20 Ultra på mindre end en time. Kig forbi uden tidsbestilling eller bestil til til din reparation længere nede.

reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra

Priser på Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

  Samsung Galaxy S20 Ultra blev lanceret som Samsungs flagskib i 2020. Den kom på markedet i marts 2020 sammen med Galaxy S20 og S20 Plus.

  S20 Ultra er en utrolig hurtig og imponerende stor mobiltelefon. Den har en 6,9-tommers Quad HD+ Dynamic AMOLED-skærm, et næsten ubegribeligt godt kamera med hele 108 megapixel og et 5.000 mAh-batteri med hurtigopladning.

  Undgå at købe ny – få udført en reparation

  Hvis din kostbare og store Samsung Galaxy S20 Ultra er blevet beskadiget, er det langt billigere at få den repareret end at købe en ny.

  Hos Bestrep tilbyder vi ordentlige og professionelle reparationer til en god pris. Når vi er færdige, vil din mobil fungere præcis som før den blev beskadiget.

  Vores erfarne teknikere har mere end 10 års erfaring med Samsung-telefoner og kan hurtigt reparere din telefon, uanset om skærmen er smadret, batteriet er træt eller kameraets linse er revnet.

  Hvis der er behov for mere omfattende indgreb, f.eks. ved en væskeskade, kan det være nødvendigt at bruge længere tid på reparationen. I så fald får du en gratis lånetelefon med, mens vi får liv i din enhed.

  Besøg os allerede i dag og lad os fixe din Galaxy

  Vi giver 2 års garanti på alle vores reparationer. Det betyder, at hvis der skulle opstå fejl ved den udskiftede del, udfører vi en ny reparation for dig – helt gratis.

  Du finder vores værksted i Herlev, tæt på Farum, Værløse, Glostrup og Rødovre. Vi står klar til at hjælpe dig med hurtige og holdbare løsninger, så du igen kan nyde din Samsung Galaxy S20 Ultra i sin perfekte stand.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S20 Ultra 128GB
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 256GB
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 512GB

  Modelnummer for Galaxy S20 Ultra:

  • SM-G988F

  Lanceringsdato:

  • 6. marts 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.