iPhone 13 mini reparation

Har din iPhone 13 mini været en tur på gulvet? Fortvivl ej! Hos Bestrep står vi klar til at hjælpe dig med at få din iPhone på højkant. Vi har mere end 10 års erfaring og det rigtige værktøj til at reparere din iPhone.

Uanset om det er skærmen, batteriet eller bundstikket der skal skiftes, kan du forvente, at reparationen bliver udført på under en time, alt imens du venter i vores komfortable omgivelser.

reparation af iPhone 13 mini

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 13 mini reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 13 mini reparation

  Ifølge Apple er iPhone 13 mini en lille superkraft, og det er svært at være uenig. Telefonen er udstyret med et avanceret dobbeltkamera-system, der leverer knivskarpe billeder. Med det nye ultravidvinkel-kamera kan du få flere detaljer frem i de ellers skjulte vinkler af dine billeder.

  Skærmen på denne model har en meget høj pixeltæthed, der giver en behagelig visuel oplevelse, uanset om du ser billeder, sender beskeder eller surfer på nettet. iPhone 13 mini fås med 128 GB lagerplads eller mere, så der er masser af plads til alt.

  Skærm reparation på iPhone 13 mini

  Selvom iPhone 13 mini beskrives som yderst holdbar, kan uheld stadig ske. Og skulle du være så uheldig, kan vi hos bestrep hjælpe dig med en reparation. Er det skærmen på din iPhone 13 mini der er gået i stykker, kan vi også udskifte denne.

  Apple har for alvor arbejdet på at levere den bedst mulige batteriydelse med iPhone 13 mini. Alligevel skal du nok over tid og med regelmæssigt brug forvente en nedadgående batterikapacitet. Skulle det på et tidspunkt blive slemt nok, kan vi hurtigt klare en udskiftning.

  Originale reservedele til iPhone 13 mini

  Når vi skal reparere din iPhone 13 mini – uanset om det er skærmen, batteriet, bundstikket eller bagsiden – bruger vi naturligvis de originale reservedele, som toppet med vores mere end 10 års erfaring er din garanti for en pålidelig reparation.

  Og når vi nu taler om garanti, så kvitterer vi på alle vores reparationer med 2 års garanti. Du kan altså være sikker på, at dit produkt også virker når du først har taget det i brug.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 13 mini reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 13 mini 128GB
  • iPhone 13 mini 256GB
  • iPhone 13 mini 512GB

  Modelnummer for iPhone 13 mini:

  • A2481
  • A2626
  • A2628
  • A2629
  • A2630

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.