Samsung Galaxy S21 FE reparation

Har du smadret skærmen på din Samsung Galaxy S21 FE, er batteriet træt eller vil den ikke længere tage imod strøm? Så er du landet det rette sted. Vi sørger for en hurtig reparation til en fair pris.

Med mere end 10 års erfaring, tør vi godt at kalde os selv for lidt af nogle nørder. Vi giver din smartphone den kærlighed den fortjener, bruger kun originale reservedele og giver 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy S21 FE

Priser på Samsung Galaxy S21 FE reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S21 FE reparation

  Vi er din pålidelige partner, når det kommer til reparation af alle slags skader på din Samsung Galaxy S21 FE. Uanset om skærmen er knust, batteriet er træt eller enheden ikke kan oplades, står vi klar til at hjælpe dig.

  Står den reparation du søger ikke nævnt på vores prisliste, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug formularen ovenfor, giv os et kald eller læg vejen forbi vores værksted i Herlev – tæt på Lyngby, Farum og København.

  Vi tilbyder også reparation af andre Samsung-enheder. Du kan finde en liste over de øvrige Samsung-telefoner, vi fikser, ved at klikke her.

  Originale reservedele er det miljørigtige valg

  Miljøet er en vigtig prioritet hos os, og vi stræber altid efter at udføre vores reparationer med størst mulig hensyntagen til miljøet.

  Derfor benytter vi originale reservedele til reparation af din Samsung Galaxy S21 FE. På den måde kan du være sikker på, at din telefon vil holde i mange år fremover, samtidig med at produktionen af nye komponenter minimeres.

  Vores værksted, hvor du kan altid kan aflevere din Samsung Galaxy til reparation uden tidsbestilling, er professionelt indrettede og ESD-godkendt.

  Mere end 10 års erfaring med reparation af Samsung Galaxy

  Vores teknikere har mere 10 års erfaring med reparation af Samsung-telefoner og har dermed opnået en bred viden og ekspertise på området. Du kan altså være helt tryg ved, at din telefon bliver behandlet med den nødvendige respekt og omhu.

  Vi tilbyder altid en 24-måneders garanti på alle vores reparationer, uanset hvilken type reparation du har fået udført. Det gælder både skærmreparationer og mere avancerede reparationer.

  Så mangler du en professionel reparatør til dit kæreste eje, til en pris hvor alle kan være med, så kig endelig forbi. Vi glæder os til at reparere din Samsung Galaxy S21 FE!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S21 FE 128GB

  Modelnummer for Galaxy S21 FE:

  • SM-G990B

  Lanceringsdato:

  • 7. januar 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.