iPad mini 5 reparation

Vi står altid klar til at udføre en reparation af din lette, kompakte og kraftfulde iPad mini 5. Faktisk har vi i de sidste 10 år ikke lavet andet, end at udføre reparationer på de forskellige iPads.

Du er derfor i trygge hænder, når du overlader din iPad mini 5 reparation til vores dygtige teknikere. Vi bruger kun originale reservedele og yder naturligvis 2 års garanti.

reparation af iPad mini 5

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad mini 5 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad mini 5

  I marts 2019 præsenterede Apple verden for iPad mini 5. Som sine forgængere er den designet til at være mere kompakt og nemmere at betjene med én hånd end andre iPads.

  Denne model er blevet udstyret med den nye A12 Bionic Chip med Neural Engine, hvilket giver den en imponerende kraft, der endda matcher iPad Air 3.

  Med en skærm, der er 25% lysere end tidligere iPad mini-modeller, og som den første mini-model, understøtter den også Apple Pencil. Den nye laminerede skærm reducerer afstanden mellem ydersiden af glasset og selve touchskærmen, hvilket gør det betydeligt lettere at læse skærmen end nogensinde før.

  Selvom iPad mini 5 markerer en klar forbedring fra tidligere modeller, har dens indre komponenter ikke gennemgået radikale ændringer.

  Lad os klare en reparation af din iPad mini 5

  Hos Bestrep har vi stor erfaring med at reparere iPad mini 5, uanset om det involverer skærmskader, højttalerfejl, kameraproblemer eller beskadigede knapper.

  Hvis du er i tvivl om omfanget af skaden, tilbyder vi også en dybdegående fejlfinding for at identificere problemet.

  I mere end 10 år har vi ikke beskæftiget os med andet end reparation af Apples produkter, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe med din mini 5.

  Kvalitetsreparation af din iPad mini 5 du kan stole på

  Vi forstår udmærket det kan være ubelejligt når din iPad mini 5 bryder sammen på den ene eller anden måde. Hos Bestrep sørger vi derfor for, at de fleste reparationer udføres inden for 24 timer.

  Kvalitet er nøgleordet i alle vores reparationer, hvorfor vi kun bruger originale reservedele. Dette garanterer, at din iPad mini 5 genetableres til sin oprindelige stand og i overensstemmelse med Apples strenge produktionskrav.

  Alle vores reparationer inkluderer også vores 2 års garanti. Så hvis der skulle opstå fejl ved den udskiftede reservedel, udbedrer vi denne uden yderligere omkostninger for dig.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted uden forudgående aftale. Vi har åbent alle hverdage fra 09.00 – 18.00 og lørdag fra 10.00 – 16.00.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad mini 5 WiFi 64GB
  • iPad mini 5 WiFi 256GB
  • iPad mini 5 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad mini 5 WiFi + Cellular 256GB

  Modelnummer for iPad mini 5:

  • A2124
  • A2125
  • A2126

  Lanceringsdato:

  • 18. marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.