Huawei P Smart 2021 reparation

Trænger din Huawei P Smart 2021 til en reparation? Uanset hvilken skade din P Smart har pådraget sig, er Bestrep klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med at reparere mobiler, herunder Huawei P Smart 2021.

Vores ekspertise strækker sig dog langt ud over Huawei, hvilket giver os et bredt kendskab, der gør, at vi hurtigt kan løse ethvert problem – uanset om du har brug for et nyt batteri, skærmudskiftning eller andet.

reparation af Huawei P Smart 2021

Priser på Huawei P Smart 2021 reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P Smart 2021 reparation

  Huawei P Smart 2021 er den seneste model i en af den kinesiske mobilproducents mest populære produktserier. P Smart’en imponerer med sine buede kanter, et 48 MP Quad AI-kamera og et stærkt 5000 mAh-batteri med Huaweis SuperCharge-funktion.

  Denne mobil er blandt de større på markedet med sin 6,67″ FHD+-skærm, der dækker næsten 90% af forsiden. Dog betyder den store skærm også, at den er mere udsat for stød, slag og almindelig slidtage.

  Er din Huawei P Smart 2021 gået i stykker?

  Huawei er en af de mest populære mobilproducenter i verden. Deres gennemtænkte designs, lave priser og fremragende kameraer er ofte omtalt som nogle af de bedste til almindelige forbrugere.

  Denne popularitet betyder, at vi jævnligt ser Huawei-mobiler på vores mobilværksted. Det har givet os et omfattende kendskab, når det kommer til udskiftning af komponenter eller reparation af de forskellige modeller.

  Hos Bestrep er alle vores reparationer dækket af en 2-års garanti. Så hvis du mod forventning oplever, at der er fejl eller problemer ved den udskiftede del, tager vi glædeligt et ekstra kig på det – helt uden yderligere omkostninger.

  Har du spørgsmål til din Huawei P Smart 2021 reparation?

  Hvis du har spørgsmål vedrørende vores reparationer eller andre forespørgsler, er du mere end velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling eller kontakte os på 70220010.

  Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 09.00-18.00 og lørdag mellem 10.00-16.00. Vi glæder os til at se dig og din Huawei P Smart 2021 på vores værksted.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P Smart 2021 64GB
  • Huawei P Smart 2021 128GB

  Modelnummer for Huawei P Smart 2021:

  • PPA-L22B

  Lanceringsdato:

  • 28. september 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.