Samsung Galaxy A71 reparation

Vi har mere end 10 års erfaring med at reparere Samsung Galaxy-telefoner, herunder også den populære A71. Du er derfor i de bedste hænder, når du vælger at lægge vejen forbi vores værksted.

Vores erfarne teknikere har repareret tusindvis af smartphones og er derfor fortrolige med de langt de fleste skader og ved præcis, hvordan de skal udbedres. Og naturligvis med brug af originale reservedele.

Samsung Galaxy A71 reparation

Priser på Samsung Galaxy A71 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A71 reparation

  Samsung Galaxy A71 er en del af Samsungs A-serie for 2020 i følgeskab med A51. Disse to telefoner har mange ligheder, men Galaxy A71 skiller sig ud med sin imponerende 6,7-tommers AMOLED-skærm og et større batteri med hurtig opladning.

  Hvis din Galaxy A71 har været udsat for et uheld, kan det være frustrerende. Især hvis telefonen ellers har fungeret som den skulle.

  Men når uheldet er ude, er en reparation nødvendig. Hos Bestrep stræber vi efter at give dig den bedst mulige reparationsoplevelse. Det betyder, at du får en professionel reparation til en god pris og inden for kort tid.

  Originale reservedele og 2 års garanti

  Vores erfarne teknikere har udført et utal af reparationer og udskiftninger af komponenter. Takket være Samsungs store popularitet i Danmark har vi opnået en bred viden inden for Samsung-telefoner.

  Når vi udfører en reparation, anvender vi kun originale reservedele. Dette sikrer, at din telefon fungerer fejlfrit, når du får den tilbage.

  Alle vores reparationer leveres med 2 års garanti. Det betyder, at hvis der opstår problemer med den udskiftede del, reparerer vi den igen – helt gratis. Vi ønsker at sikre din fulde tilfredshed med vores service.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A71 128GB

  Modelnummer for Galaxy A71:

  • SM-A715F

  Lanceringsdato:

  • 17. januar 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.