Huawei P40 Pro reparation

Har din Huawei P40 Pro brug for reparation? Uanset om skærmen er flækket, batteriet er dødt, eller der er opstået en vandskade, så står Bestrep klar til at genoplive din mobil hurtigt og sikkert.

Vores erfarne teknikere har omfattende kendskab til Huawei-mobiler og kan typisk løse fejlen på kort tid. Vi har mere end 10 års erfaring og yder 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Huawei P40 Pro

Priser på Huawei P40 Pro reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei P40 Pro reparation

  Huawei er en kinesisk gigant og en af verdens største producenter af smartphones. I Danmark er Huawei også en yderst populær mobil, så når du vælger at indlevere din mobil hos Bestrep, kan du være sikker på, at vi højst sandsynligt har set skaden eller fejlen før.

  Dette betyder, at vi i de fleste tilfælde hurtigt og nemt kan reparere din Huawei P40 Pro. Vores dygtige og erfarne teknikere står for alle reparationer, så du kan føle dig helt tryg, når du afleverer din mobil hos os.

  2 års garanti på alle Huawei P40 Pro reparationer

  Når du afleverer din mobil hos Bestrep, passer vi rigtig godt på den. Vi bruger udelukkende originale reservedele under reparationen, hvilket betyder, at din mobil vil føles helt som ny, når du får den tilbage.

  Hvis du mod al forventning skulle opleve, at der opstår en fejl ved en udskiftet del inden for 2 år, så kom gerne forbi vores værksted – så får du en ny reparation, helt gratis.

  Har du spørgsmål til reparationen af din Huawei P40 Pro?

  Hvis du har spørgsmål til reparationen eller er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling eller ringe til os på 70220010.

  Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 09.00-18.00 og lørdag mellem 10.00-16.00. Vi ser frem til at hjælpe dig med reparationen af din Huawei P40 Pro og give dig den bedst mulige service.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei P40 Pro 128GB
  • Huawei P40 Pro 256GB
  • Huawei P40 Pro 512GB

  Modelnummer for Huawei P40 Pro:

  • ELS-NX9
  • ELS-N09

  Lanceringsdato:

  • 7. april 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.