iPhone 13 reparation

Hvis din iPhone 13 har brug for udskiftning af skærmen eller en anden reparation, behøver du ikke lede længere. Vi har i de sidste +10 år ikke lavet andet end at reparere iPhones, hvorfor du trygt kan overlade din livlinje til vores dygtige teknikere.

Vores dybdegående kendskab til iPhones gør det muligt for os at løse de fleste reparationer inden for blot en time. Derudover yder vi naturligvis 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af iPhone 13

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 13 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 13 reparation

  iPhone 13 er udstyret med et avanceret dobbeltkamera-system, der giver dig mulighed for at optage fantastiske videoer og tage flotte billeder selv i svagt lys. Med ultravidvinkelkameraet kan du få mere med i dine billeder.

  Hvis du er den heldige ejer af en iPhone 13, kan du også nyde godt af den 6,1 tommer OLED-skærm, der strækker sig fra kant til kant.

  Reparation af din iPhone 13 på under en time

  iPhones er kendt for at være blandt de dyreste mobiltelefoner på markedet. Hvis din iPhone 13 går i stykker, er det derfor ofte billigere at få den repareret end at købe en ny.

  Vores dygtige og erfarne teknikere kan som regel klare reparationen på under en time, så du hurtigt kan komme videre. Vi har stor erfaring med at reparere de mange forskellige iPhones, herunder også iPhone 13, og vi giver altid 2 års garanti på vores arbejde.

  Hvis det er nødvendigt med en mere omfattende reparation, stiller vi gerne en lånetelefon til rådighed, indtil din iPhone 13 er klar igen.

  Vi kan også være behjælpelige med reparation af iPhone 13 Pro, 13 Pro Max og 13 mini.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 13 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 13 128GB
  • iPhone 13 256GB
  • iPhone 13 512GB

  Modelnummer for iPhone 13:

  • A2482
  • A2631
  • A2633
  • A2634
  • A2635

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.