Samsung Galaxy A42 5G reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A42 5G og brug for en reparation? Så er du nok landet det bedste sted. Med mere end 10 års erfaring og +10.000 reparationer, så ved vi hvad vi laver.

Vi bruger udelukkende originale reservedele, men det betyder ikke at vores reparationer koster en formue. Du finder vores prisliste på de mest almindelige reparationer lige herunder.

reparation af Samsung Galaxy A42 5G

Priser på Samsung Galaxy A42 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A42 5G reparation

  Hvis din Samsung Galaxy A42 5G har brug for reparation på grund af en smadret skærm, ødelagte højttalere, mikrofon, kamera eller batteri, så er vi klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude.

  Selvom man i dag både kan beskytte sin smartphone med cover og panserglas, så er det alligevel ikke altid nok.

  Hos os kan du få en professionel kvalitetsreparation af din Galaxy A42 5G. Vores dygtige og erfarne teknikere står klar i butikken for at yde den bedst mulige service og rådgivning i forbindelse med reparationer og udskiftning af reservedele med mere.

  Skærm reparation på din Samsung Galaxy A42 5G

  Hvis din skærm er smadret, gået i sort eller ikke længere reagerer på din finger, er vi klar til at udskifte den for dig på vores værksted.

  Vi er eksperter i udskiftning af mobilskærme og bruger kun originale reservedele af højeste kvalitet. En skærmudskiftning på din Samsung Galaxy A42 5G tager normalt under 60 minutter.

  Udskiftning af kamera på Samsung Galaxy A42 5G

  Hvis du ikke længere kan tage selfies og videoer med din Galaxy A42 5G, fordi kameraet er smadret eller gået i stykker efter et tab, er vores dygtige og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

  En udskiftning af kameraet tager typisk under 60 minutter, med eller uden forudgående aftale.

  Slidt batteri på Samsung Galaxy A42 5G

  Hvis batteriet på din Galaxy A42 5G er slidt eller løber hurtigt tør for strøm, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted. En batteriudskiftning på din Samsung Galaxy A42 5G kan typisk klares på under 60 minutter.

  Vi kan også reparere meget andet på din Samsung Galaxy

  Vi udfører alle former for mobilreparationer hos Bestrep. Hvis du har brug for reparation af ladestikket, højttalere, mikrofonen eller andre dele på din telefon, er du velkommen til at kontakte os.

  Hvis du ønsker reparation af din Samsung Galaxy A42 5G eller en anden Samsung Galaxy, iPhone eller Huawei, kan du bestille tid online via vores hjemmeside eller bare besøge vores værksted uden tidsbestilling.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A42 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A42 5G:

  • SM-A426B

  Lanceringsdato:

  • 11. november 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.