iPhone 14 reparation

Vi har et omfattende kendskab til iPhone reparationer, hvilket kommer af mere end 10 år i branchen. Så står du over for en reparation af din iPhone 14, behøver du ikke lede længere efter en seriøs reparatør.

Uanset om du har brug for en skærmudskiftning, batteriudskiftning eller noget helt tredje til din iPhone 14, kan du trygt overlade den til os. Vi reparerer me originale reservedele og giver 2 års garanti.

reparation af iPhone 14

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 14 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 14 reparation

  iPhone 14 sætter nye standarder med den hidtil længste batterilevetid og avancerede funktioner som ulykkesregistrering og nødopkald via satellit. Udover det imponerende dobbeltkamera-system kan iPhone 14 også tage billeder selv i svagt lys.

  Med iPhone 14 kan du nyde godt af en 6,1 tommer OLED-skærm, der er udstyret med en Super Retina XDR-skærm. Denne skærm er ikke kun fantastisk at se på, den er også vand- og støvafvisende, hvilket sikrer, at din iPhone 14 er beskyttet mod hverdagens strabadser.

  Vi tager vores arbejde seriøst

  Hvis du oplever problemer med din iPhone 14 eller hvis den er beskadiget på nogen måde, kan du med fordel få den repareret hos os. Vi tilbyder skærmskift, batteriskift og udskiftning af diverse reservedele.

  De fleste reparationer kan vi klare på under en time, så du hurtigt kan få din telefon tilbage i fuld funktion. Hos Bestrep har vi over 10 års erfaring med at reparere iPhones, herunder også iPhone 14, så du kan trygt overlade din telefon til vores erfarne teknikere og forvente et flot og holdbart resultat.

  Hvis skaderne på din iPhone 14 er omfattende og kræver længere tid, stiller vi gerne en lånetelefon til rådighed. Vi yder i øvrigt altid 2 års garanti på alle reparationer, hvilket er din sikkerhed for et godt stykke arbejde.

  Vi kan også være behjælpelige med reparation af øvrige iPhones, iPads, MacBooks, iMacs, Samsung og Huawei.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 14 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 14 128GB
  • iPhone 14 256GB
  • iPhone 14 512GB

  Modelnummer for iPhone 14:

  • A2649
  • A2881
  • A2884
  • A2883
  • A2882

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.