Samsung Galaxy A80 reparation

En smartphone giver den største glæde uden fejl eller skader. Derfor skal du naturligvis ikke rende rundt med en defekt skærm, dårligt batteri eller lav lyd i højtalerne. Lad os klare en reparation.

Du er altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling, hvor vi kan håndtere din Samsung Galaxy A80 reparation uden besvær. Originale reservedele og 2 års garanti er en selvfølgelighed!

reparation af Samsung Galaxy A80

Priser på Samsung Galaxy A80 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A80 reparation

  Samsung Galaxy A80 tilhører Samsungs 5. generations A-serie og blev lanceret i foråret/sommeren 2019 sammen med ni andre smartphones i samme serie.

  Tidligere har A-serien været kendt som den billigere variant af Galaxy S-serien, men med femte generation trådte den ud rollen som lillebroren.

  Samsung Galaxy A80 er udstyret med en imponerende AMOLED Infinity-U-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels, en kraftfuld Snapdragon 730 SoC-processor og 8 GB RAM med 128 GB lagerplads.

  Det store teknologiske gennembrud ved A80 er, at du kan rotere de to kameraer på 48 MP og 8 MP. Dette betyder, at du ikke længere behøver at vende hele telefonen rundt for at tage det perfekte selfie-billede. Du kan blot dreje kameraet.

  Nye funktioner betyder nye reparationer

  Nye funktioner og et nyt design, giver selvfølgelig også mulighed for nye typer skader, af den ene eller anden art. 

  Hos Telerepair reparerer vi adskillige smartphones hver dag. Vores erfarne teknikere har derfor opbygget omfattende erfaring, hvilket sikrer dig en god og pålidelig reparation – ofte på under 60 minutter.

  Vi har håndteret mange tilfælde af knuste skærme, defekte batterier og vandskadede telefoner på vores værksted. Din Samsung Galaxy A80 er derfor i trygge hænder hos. os.

  Vi benytter kun originale reservedele, hvilket forlænger din mobils levetid og sikrer, at den føles som ny, når du får den tilbage.

  Du er altid velkommen forbi vores værksted uden tidsbestilling. Eller du kan bestille din reparation i formularen ovenfor. Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi ikke vente med at servicere dig og din smartphone!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A80 128GB

  Modelnummer for Galaxy A80:

  • SM-A805F

  Lanceringsdato:

  • maj 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.